facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vaco bvba

Info

VACO bvba is de professionele partner voor uw garagepoort & draai- en schuifpoort. Met meer dan 20 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten!

Geschiedenis

Met meer dan 20 jaar ervaring kan er terecht gezegd worden dat Vaco de specialist is voor uw garagepoort, draaipoort en schuifpoort. Dit kon enkel bekomen worden door een combinatie van zorgvuldige keuze van producten met een uitstekende eigen montage- en serviceteam.

De oprichting van Vaco bvba vond plaats in 1998 met een kleine schuur als opstartlocatie. Ondertussen kende Vaco bvba verscheidene uitbreidingen en sinds 2005 heeft Vaco bvba een bedrijfsterrein incl. toonzaal en toonpark van meer dan 3000m².

Naast het residentieel gamma richt Vaco bvba zich ook op de industriesector voor zelfstandigen en bedrijven. Een totaalconcept kan hierdoor voor elke type klant worden voorzien.

Bent u op zoek naar een nieuwe poort? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte!



"De professionele partner voor uw garagepoorten & draai- en schuifhekken. Meer dan 20 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten!"
Adres: Spinnerijstraat 14, 9240 Zele
Telefoonnummer: 052/44 92 37
Stad: Zele
Route: Spinnerijstraat 14
Postcode: 9240


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sectionaalpoort zonder motor, Geleiders sectionale poort, Schuifhekken
Recensies
Interessante openbedrijvendag gehad. Reeds een goede garagepoort van Vaco waar we heel tevreden over zijn
Onze sectionale poort hebben wij bij hen aangekocht en zijn hier super tevreden van. Vriendelijk en gedienstig personeel. Bij problemen helpen zij je onmiddellijk. Kwaliteit is voor ons een must en die heeft VACO.
Plaatsing netjes . Maar toch heel wat mankementen, vooral de elctronica. Service na plaatsing, niet tevreden over. We zijn al 3 maand aan het wachten, tot ze onze bel komen maken.
12 jaar na installatie klein probleempje met onze poort. Contact opgenomen via de website. Vaco nam dezelfde dag nog telefonisch contact met me op. Technicus is langs gekomen en kon het probleem snel oplossen. Heel vriendelijk en correct.
Ernstige problemen met motor van garagepoort, is nog geen 2 jaar geleden geplaatst door Vaco. Eerst vragen ze ons om allerlei zaken te testen, zodat we een en ander kunnen uitsluiten. Dat hebben we ook gedaan en bewijs geleverd. Probleem ligt duidelijk bij de motor zelf. Toch weigert men om deze te komen afkoppelen voor nazicht. Of ik moet eerst 600 EUR betalen. Rare manier van werken. Ik moet de motor maar zelf demonteren en naar Dendermonde brengen. Dat is een zeer klantonvriendelijke manier van werken, zeker tijdens een periode van garantie.
Enkele malen samen gewerkt op dezelfde werf en steeds vlot verlopen. Geven voldoende informatie wat er elektrisch nodig is en communiceren heel duidelijk. Telkens met een mooi resultaat als gevolg.
Slechte na service !
Goede maar dure service. 98€ voor een onderhoudsbeurt van een half uur is duur. Wel correct personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid