facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vacances de rêves en mobilhome

Vacances de rêves en mobilhome

Info

SI vous avez envie de passer des vacances de rêves en toute liberté, n'hésitez pas à louer ce magnifique Mobilhome Full équipé.



"Camping Ardennen Polleur is een echte familiecamping in de Belgische Ardennen. Door ons uitgebreide aanbod aan accommodaties en voorzieningen is er voor ieder wat wils. De camping is gelegen in de vallei van de rivier de Hoëgne, vlakbij het dorpje Polleur. Vanuit hier kunt verschillende plaatsen in de omgeving, zoals Spa, Theux en Malmedy verkennen. De bosrijke omgeving van onze Camping Ardennen zorgt dat u vanaf de camping direct kan genieten van prachtige wandelingen of uitdagende mountainbikeroutes. Camping Ardennen boeken? Bekijk de mogelijkheden op onze site!"
Adres: 4910 Theux
Stad: Theux
Postcode: 4910



op zoek naar gerelateerd: Aire du barrage de l' Ourthe, Www Wallonia be, VISITWallonia be, Visit wallonia Dinant, Visit wallonia autovrij, Uit in Wallonië
Recensies
We zijn net terug van een midweek op deze camping. We hadden een bungalow tent Coco Sweet. Ruim genoeg voor 4 personen. Schoon en overdekte gedeelte was ruim genoeg om droog te zitten bij slecht weer. Bedden lagen goed. Kraantje voor water op loopafstand. Sanitair is schoon. Fijne douchen. Receptie personeel is vriendelijk en behulpzaam. De animatie doet goed zijn best voor alle leeftijden. Het eten in het restaurant vond ik niet zo goed. Patat en de pizza’s prima. Brood bij het winkeltje was vers en er was genoeg keus. Moet wel de dag ervoor besteld worden. Leuk om naar de grotten te gaan. Het kajakken was ook erg leuk. Helaas slecht weer dus niet alle activiteiten kunnen doen die we gepland hadden.
Afgelopen weekend op camping Polleur gestaan en het was hartstikke leuk. Hebben er met 7 vrienden gestaan op het bivakterrein aan een heel mooi beekje zie foto's. Het weer zat ook erg mee, maar wanneer we wat regendruppels voelden zaten we lekker onder de tent aan picknicktafels die ook op het terrein staan. Ideaal! Verder elke ochtend verse broodjes van de minimarket, waar we trouwens ook nog een nieuw gas konden halen voor ons gaspitje. We vonden het bijna lastig om een keuze te maken uit alle outdooractiviteiten die aangeboden werden, alles klonk leuk namelijk en er is een groot aanbod. Ook heel leuk voor kinderen. Conclusie: aanrader!
Geslapen in de groepsaccomodatie op bivak. Een hele grote fijne tent. Een overdekte buitenplaats met picknickbanken en een kampvuur staat ernaast. Ook water en stroompunten, ideaal. Dit is aan de andere kant van de camping zodat wij gewoon geluid konden maken avonds. Avonds was er een leuke discotheek met thema proud to be fout. Erg leuk. Locatie is ook top, er is veel in de buurt te doen. Actieve activiteiten kunnen vanaf de camping worden gedaan zoals klimbos en mountainbiken. Sanitair schoon en niets op aan te merken. Wij komen zeker terug, met groep en ook nog als kampeerders! Activiteiten in de buurt: Als er genoeg water staat, kan je leuk kajakken! Eten en drinken: Restaurant zit op de camping waar je lekker kan eten. Personeel is erg vaardig.
De camping is rustig. Sanitair is schoon en voldoende. De camping ligt langs een beekje, helaas te weinig water om te kanoën etc. hetgene schijnbaar ook verboden is. Wij hadden een comfort plaats met electra, water en afvoer hierdoor hoefden we niet elke keer naar de service plaats voor campers, alleen voor de toilet legen moesten we helemaal naar het begin van de camping, omdat er maar 1 plaats was voor de toilet te legen. De camping ligt precies tussen 2 dorpjes, een bus verbinding is er maar 3x per dag. Daarna overstappen moest je altijd. De receptie wist ook niet hoe of wat met openbaar vervoer. Dus geen auto of fiets, dan ben je genoodzaakt om op de camping te blijven of je moet 30 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte in het volgende dorp. De winkel heeft het 'brood' nodige tegen een forse prijs, als je op de juiste momenten komt, openingstijden zijn zeer kort. Verder prima, voor ons als doorgangscamping. Activiteiten in de buurt: Activiteiten zijn prima genoeg keus en voor een ieder. Vervelend is dat je alles moet boeken en reserveren via internet de dag ervoor. Praten en reserveren via de receptie is niet mogelijk.
Leuke kleinschalige camping voor kinderen. Gedurende de schoolvakantie is er een leuk en afwisselend animatie programma. Het grootste probleem is wel het parkeren van de auto. Op een vriendelijk verzoek hebben wij een keer onze auto verplaatst. Om vervolgens een dagje buiten de camping op stap te gaan. Bij terugkomst was er nergens een parkeerplaats, met als gevolg dat we met een jonge baby de auto buiten de camping moesten parkeren in de stromende regen. Het is dus eigenlijk veel te krap opgezet voor de capaciteit van het terrein.
Niet al te grote maar gezellige camping met zowel kampeerplaatsen voor tent, camper, mobilhome als huurlocaties met oa stacaravans, tenten,... Honden zijn er ook toegelaten gelaten. Voor de kinderen bijna heel de dag door animatie. Er is ook een zwembad met een glijbaan en een kinderbadje. Ook vind je er op verschillende plaatsen speeltoestellen voor klein en groot. Bij de receptie helpen ze je graag verder met al je vragen, eveneens kun je daar inschrijven voor de activiteiten van spa adventure. Er zijn 2 sanitairblokken met oa wc, douche, lavabo met spiegel en haardroger, wasserette, afwasruimte met vaatwasser. Hier buiten vind je 2 tapkranen voor drinkwater. Net naast de receptie vind je een bar/bistro met schappelijke prijzen. Rechtover de camping vind je een groot bos, ideaal voor de wandelaars onder ons. Wij verbleven er een week met onze eigen tent, dicht bij het zwembad en het eerste sanitairblok. Voor herhaling vatbaar.
Kleine gezellige camping, wij hadden een staandplaats met kraantje nummer 59, het was VERSCHRIKKELIJK, 3u lang bezig geweest met de tent op te zetten, de grond was helemaal bruin en uitgedroogd, we kregen de piketten er niet ingeklopt, alles was steenhard, mijn hand vol blijnen en het ging dan ook nog eens gigantisch berg af. Het kraantje staat tussen een haag elke keer als ik water moest pakken zag ik overal beesten in de haag dit was totaal niet aangenaam. De douches en de lavabo’s en de baby kamer in het sanitair waren goed. Maar de wc’s? Onlogisch. Als je u behoefte hebt gedaan moet je doorspoelen op een knop super laag ik hang met mijn gezicht boven de wc om door te spoelen, super vies en onhygienisch ik snap dat veel mensen hun behoefte gewoon niet doorspoelen. Ik heb dit ook vaak niet gedaan. De knop is ook super moeilijk om in te drukken. Het zwembad buiten is niet verwarmd het was ijskoud. Eten en drinken: Eten was goed.
Weekend met vrienden op deze heerlijke camping geweest, enorm genoten van alle activiteiten en de omgeving. Ruime keuze aan outdoor activiteiten en goed verzorgd door het enthousiaste personeel. Veel mogelijk in overleg met meedenkende mensen. Echt een aanrader!Kamers: 5/5
10 jaar geleden met de kids op deze camping gestaan met onze caravan. Nu met mijn man op de fiets hier aangekomen voor 2 nachten. Wat een heerlijke camping is dit. Vriendelijk personeel, zalige douches. Een echte familie camping met vele activiteiten. Restaurant aanwezig, klein winkeltje, broodjes service. Een echte aanrader deze camping midden in de ardennen. Kleine tip voor de camping zelf, geef duidelijker aan wat wel en niet open is. Restaurant was zondag wel open maar maandag dicht, het winkeltje was gelukkig wel open waardoor we om 18 uur nog snel iets konden kopen om te eten. In het hoogseizoen zal alles wel altijd open zijn maar nu dus nog niet.
Wat een fijne camping en vriendelijk personeel. Wij denken dat de negatieve reviews voor de overstromingen van 2021 zijn. Want heel veel oude caravans zijn vervangen. Wij verblijven in een cottage en zijn er erg blij mee. Wel hoopt zich onder de bedden en het vlonder een hoop vuil op dat niet schoongemaakt wordt. In de omgeving zijn zoveel dingen te doen dat alles binnen 30 autominuten is en dat is op vakantie erg fijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid