facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vaarttheater

Info

Theater met vaart en absoluut niet saai. Kijken is beleven.

Adres: Heikantstraat 150, 2900 Schoten
Telefoonnummer: 03 633 31 32
Stad: Schoten
Route: Heikantstraat 150
Postcode: 2900



op zoek naar gerelateerd: Slisseploeg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tibetaans Instituut Schoten Tibetaans Instituut Schoten 617 meter Om ah hum Vajra guru padma siddhi hum
Scouts 62e Master Van Bladel Scouts 62e Master Van Bladel 658 meter scouts is een aanrader voor jong en oud
Globefest Globefest 1 km Fijn festival in mijn achtertuin
Zebra in z'n nopjes Zebra in z'n nopjes 3 km 'Zebra in zijn nopjes' biedt schoolvoorstellingen aan voor kinderen van 2,5 tot 7 jaa...
Recensies
Leuke voorstelling bekeken,Het geheugen van water.Geen comedy,maar de herkenbaarheid van bepaalde situaties zijn soms wel grappig. Een aanrader voor liefhebbers van theater.
Prachtig stuk,beklijvend,puur,geweldige acteurs..en heel knappe regie Knus theater kom zeker en vast terug! Benieuwd naar het volhende stuk.
Vriendelijke entourage, democratische prijzen en met een beetje geluk een fantastische voorstelling waarmee ik bedoel dat het klein beetje geluk ook van jezelf moet komen.
Goede spelers wel een zwaar stuk.. Goede zaal
Zeer gezellige sfeer en elke keer weer leuke producties. De mensen die hier werken en toneel maken doen dit met passie en dat voel je.
Kleine gezellige zaal Zeer goed toneelstuk Mooie verbruikerszaal Spijtig dat parking te klein is.
Geweldige voorstelling gezien van alle wegen leiden naar Troje. De acteurs kruipen helemaal in hun rol en laten alles enorm overtuigend overkomen. Ook wordt tijdens het stuk het podium verandert en wordt het publiek erg betrokken in het toneelstuk. Voor iedereen die de komende maanden tijd heeft kop zeker kijken. Ook geen plzkvoeten zoals in de bioscoop omdat er geen eten in de zaal mag.
Supergezellig theater...sympathieke mensen...veel humor en een echt familiegevoel...correcte prijzen en leuk om na de voorstellingen nog iets te drinken.
Prachtige voorstelling van "Allo Allo" gezien! Kleine zaal maar leuk om zo dicht bij het podium te zitten.
Fantastisch en gezellig zaaltje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid