facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor V.V.W. Gierle

V.V.W. Gierle

Info

Waterskiclub met een familiaal karakter, gelegen te Gierle, Lille.

Geschiedenis

Wij zijn een waterskiclub met een familiaal karakter. Onze sport beoefenen wij met een clubboot geschikt voor elke waterski-activiteit, hij is ook nog uitgerust met een "wedge en tower" voor het wakeboarden. Alleen deze boot wordt op ons watervlak toegelaten.

Het skiseizoen loopt van begin april tot eind oktober. In het voor- en naseizoen is onze club open tijdens de weekends, en op werkdagen na afspraak met een van de bestuursleden. In de vakantiemaanden juli en augustus zijn wij alle dagen open en kan er geskied worden van 11,00 uur tot zonsondergang.

Elke eerste zaterdag van de maanden mei tot en met september geven wij initiaties voor niet-leden in samenwerking met Waterski Vlaanderen.

Buiten deze zaterdagen kunnen bezoekers ook skiën als er geen leden staan te wachten. Onder voorbehoud van beschikbare datums organiseren wij ook initiaties voor groepen zoals sportclubs, firma's, scholen of gewoon een aantal vrienden.

Materiaal zoals ski's, wakeboard's, wetsuit's enz... zijn gratis ter beschikking tijdens de initiaties.

De initiaties worden gegeven door ervaren instructeurs.
Prijs per initiatie: € 25. Kinderen tem 14 jaar 20 €

Adres: Haarlebeek, 2275 Lille (België)
Stad: Lille
Route: Haarlebeek
Postcode: 2275



op zoek naar gerelateerd: Showteam gierle, Flaunt it Gierle, Boswachter Lille
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pelican School Pelican School 1 km super leuke camping er is veel te doen alles is heel schoon en niet super duur echte ...
Lrv & Pc St. Antonius Lille Lrv & Pc St. Antonius Lille 4 km LRV-PC St. Antonius Lille http://www.lrvlille.be/ Lid van de LRV: http://www.lrv.be...
MotoCross Lille (MC-LILLE) MotoCross Lille (MC-LILLE) 5 km Goed ik moet nog veel leren zoals die bochten nemendat is bij mij probleem
Recensies
Werkelijk te vermijden plaats ! Waterski is zeer onvriendelijk tegenover de Lille IJsberen. Het VORIG bestuur was wel fijn in omgang.
Heel gezellige sfeer waar je veel moois kunt zien in de wereld van waterski
Aangename plek. Kleien en grote wandelingen. Je hond kan er zwemmen.
Gezellig vertoeven in het zonnetje met mooi uitzicht op de vijver.
Gezellig zwem en vrijzone voor de honden
Geweldige show gezien vandaag. Ideaal voor jong en oud. Tot volgend jaar.
Heel gezellige waterski club in een prachtig kader
Gezellige familie vriendelijke club
Super fijne eerste waterski ervaring gehad hier ! Hartelijke ontvangst en van een zalige namiddag genoten . Bedankt Marcel !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid