facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vétoplus

Vétoplus

Info

CENTRE VETERINAIRE , BARVAUX S/O DURBUY



"Installé dans la région de Durbuy depuis 2008 , le Centre Vétérinaire Vétoplus est une équipe jeune et dynamique dont la préoccupation principale est la santé et le bien-être de vos animaux de compagnie.Nous apportons une importance particulière au confort de vie et à la prévention des différent soucis de santé que votre compagon à 4 pattes pourrait rencontrer dès son plus jeune âge et jusqu'à son dernier voyage.Toujours en quête des dernières avancées médicales, notre équipe continue à se former régulièrement afin d'offir à ses patients un service moderne et novateur dans différents domaines.Nous entretenons également de très bons rapports avec des vétérinaires spécialistes en cas de soins spécifiques"
Adres: Route de Durbuy, 66, 6940 Barvaux, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 0471 71 71 71
eb.sulpotev@ofni
Stad: Barvaux
Route: Route de Durbuy, 66
Postcode: 6940



op zoek naar gerelateerd: Vétérinaire de garde Durbuy, Vétérinaire walhain Barvaux, Vétérinaire de garde Marche-en-Famenne, Mon Véto Belgique, Commande croquette vétérinaire, Place des vétos Hill's, Place des Vétos code promo
Recensies
Zeer tevreden over Heel vriendelijk
Zeer snel geholpen en heel vriendelijk.
Vriendelijke mensen alles netjes en proper
Zeer vriendelijk personeel, met een groot hart voor dieren en hun job. Hondje had iets aan zijn mond en na een uitgebreid onderzoek trok hij steeds zijn hoofd weg, omdat hij niet meer wou dat ze aan zijn mond zaten. Koekje en een knuffel gekregen van de lieve dierenartse en hij kon er weer tegen. Niet te duur en ook goede opvolging na de behandeling.
Vriendelijk correcte afspraken
Serieuze mensen. Heel sympathiek. Erg bekwaam. En bij nood kun je altijd direct terecht. Top!
Onze basset Raf was een nagel kwijt en bloede nogal fel, zijn er onmiddellijk mee naar Vetoplus gereden, zijn er onmiddellijk en zonder afspraak geholpen. Raf weer 'the happy basset'!
Super vriendelijk en behulpzaam Aanrader !!
Ze waren zeer aangenaam en vriendelijk. Ze nemen de tijd om je alles uit te leggen en nieuws te brengen over je dier na een operatie.Bovenal zijn ze zeer bekwaam, ik raad het je aan.
Een geweldig en glimlachend team, altijd goed ontvangen en erg aardig voor onze harige vrienden. Ik ben ze al meer dan 15 jaar trouw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid