facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor V-Tec

V-Tec

Info

Hosting/Servers - Netwerk/Servers - Onderhoud/IT

Geschiedenis

Hosting/Servers - Netwerk/Servers - Onderhoud/IT - VirtualServers

Adres: Zonnebloemstraat 20, 2400 Mol (België)
Telefoonnummer: 014491010
Stad: Mol
Route: Zonnebloemstraat 20
Postcode: 2400


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gina Lemmens - Starteam Gina Lemmens - Starteam 810 meter Deze pagina bevat info voor partners en toekomstige partners. Uw succes, ons doel.
Recensies
Ik had in het verleden bijna dagelijks problemen met de wifi apparatuur die één van de klassieke internetproviders hier had geplaatst. Dagelijks moest ik mijn router en wifi antennes herstarten. Er werd mij aanbevolen om met V-TEC in zee te gaan. Nick heeft heel snel een voorstel gedaan dat prijs/kwaliteit dik in orde was. Ik heb Nick 3 keer over de vloer gehad, bij elke interventie was hij een paar minuten te vroeg . Service van V-TEC is professioneel en to the point. Nick weet waarover hij praat. De apparatuur is hier ondertussen 10 maanden in gebruik. Ik heb gedurende al die tijd welgeteld één keer mijn router en antennes moeten herstarten. Ik beveel dan ook iedereen aan om contact op te nemen met V-TEC!
Super bekwaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid