facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vétérinaire Hélène Constandt

Vétérinaire Hélène Constandt

Info

Service de soins vétérinaires complets à domicile, dans la province du Luxembourg et de Namur (Condroz-Namurois).
Vétérinaire diplômée de 2015 et formée en Médecine Interne des animaux de compagnie.



"Services de soins vétérinaires à domicile et au cabinet: vaccination, identification, prise de sang, analyse microscopique, chirurgies stérilisation, dentisterie, cystotomie, enterectomie, ... ..."
Adres:
Telefoonnummer: 0479 16 20 10
Stad: Arville


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:30
Dinsdag: 08:30 - 19:30
Woensdag: 08:30 - 19:30
Donderdag: 08:30 - 19:30
Vrijdag: 08:30 - 19:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Super veto ... Ik raad het ten zeerste aan ... ze doet dit werk uit liefde voor dieren en niet voor het geld
Eindelijk een dierenarts die geeft om dierenwelzijn, vooral gepassioneerd door haar werk!!! Competent en vastberaden volgde en volgde ze onze baby's in slechte en goede tijden. Ik beveel haar zonder aarzeling aan. Uw dier wordt meer dan verzorgd, het wordt verzorgd alsof het zijn eigen dier is.
Hercules, een miniatuur Ardense panter, laat soms zijn klauwen zien...toch een beetje wild, maar als hij in goede gezondheid verkeert en als zijn meester soms tammer vol vertrouwen is, dan is dat goed. Dank aan deze dierenarts. Warm aanbevolen!
Zeer goede dierenarts erg sociaal
Zeer competente dierenarts. Neem de tijd, luister. De dieren zijn niet gestrest als hij aankomt. Top Ik raad het ten zeerste aan.
Super EFFICIËNT en super vriendelijk. Zeer beschikbaar en altijd met een glimlach. Goed gevuld op het niveau Producten en Medicijnen. Gemakkelijk parkeren als je daarheen gaat. Correcte prijzen.
Een dierenarts zoals we er maar weinig vinden! Ze redde een gevonden kitten en verzorgde het alsof het haar eigen kitten was ik heb het geadopteerd! Mijn honden zijn dol op haar en ze is heel lief en geduldig! Ik raad het iedereen aan
Prima dierenarts legt alles correct uit zodat de eigenaar van het dier gerust is
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid