facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Véronique De Clercq

Véronique De Clercq

Info

Vous êtes maman, conjointe, boss, collègue, copine et plus encore? Ceci est pour vous! L’alimentation et le mental sont au coeur de mes conseils pour que bonheur, santé et vitalité soient votre quotidien et celui de vos enfants.

Geschiedenis

Santé Maman - Enfant: l'assiette, l'esprit, le quotidien!



"Des recettes et des programmes pour adopter une alimentation saine qui soit réaliste, simple et savoureuse."
Adres: 1640 Sint-Genesius-Rode
Stad: Sint-Genesius-Rode
Postcode: 1640


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NutriYoga NutriYoga 1 km Yoga et Nutrition à Rhode-Saint-Genèse
Kobido Belgium - The Authentic Traditional Japanese Facelift Massage Kobido Belgium - The Authentic Traditional J... 2 km The Real Taditional Japanese Facelift Massage in Belgium. KOBIDO is a trademark regis...
Dôme Brussels Dôme Brussels 2 km Al enige tijd geleden gaan eten in de brasserie, ober sprak geen nederlands en liet d...
Hélène’s eyes Hélène’s eyes 3 km EXTENSIONS DE CILS ~ MISENCIL � Prenez rdv dès mnt pour avoir des yeux de biches à to...
Recensies
Lekkere recepten waarbij ik de indruk heb de smaken te variëren zonder tekort te schieten. Ik gebruik ze zowel in een 21-dagenplan als in dagelijkse recepten voor het hele gezin. Eindelijk een "vreugdevolle" manier om gewicht te verliezen. Ik raad haar recepten net zo goed aan als haar advies in overleg!
Sinds ik me heb aangemeld voor de nieuwsbrief, kijk ik uit naar zondag. Ik kocht de 21 dagen gezonde menu's van elk seizoen en heb er absoluut geen spijt van. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het invullen van het menuschema van de week, u hoeft alleen maar te graven in het arsenaal aan heerlijke en gezonde recepten. Hartelijk dank mevrouw De Clercq!!
Ik werk samen met Véronique in de pre-zwangerschap en zwangerschapsopvolging die ik als vroedvrouw aanbied. Voeding is voor mij een belangrijke of zelfs essentiële hefboom om tijdens deze periodes te activeren. Bij Véro vond ik een manier om de vrouw te benaderen waar ze is om haar een stap verder te brengen in het zich eigen maken van gezonde voeding principes. Met haar passie voor het onderwerp, haar uitgebreide kennis en haar wil om over te dragen, biedt Véro vrouwen echte ondersteuning die hen in staat stelt om voorzichtig interessante veranderingen in gewoonten aan te nemen en te initiëren. Haar sessies zijn gestructureerd, genereus van inhoud en altijd aangepast aan de behoeften van de persoon tegenover haar! Ik ben erg blij om met hen samen te werken en alle feedback die ik krijg van de vrouwen die haar passeren is altijd positief.
Tijdens het eerste consult zal Véronique De Clercq de tijd nemen om naar u te luisteren, alvorens samen met u uw behoeften te onderzoeken bereidheid om beter te eten - beter ouder worden? .. Ze zal beginnen met het doornemen van de basisprincipes van een goed dieet voordat ze zich aanpast aan uw verzoek. Persoonlijk hou ik van de meer globale aanpak dan anderen om ons dieet aan te passen of specifieke supplementen te nemen. Nu vragen zelfs mijn kinderen me wat Véronique van eten vindt!
Zeer tevreden over mijn sessie met Véronique De Clercq. Door deze ondersteuning kon ik mijn dagelijkse voeding "afpellen" en verbeteren om meer energie terug te krijgen. We bespraken samen de door te voeren veranderingen. Ik vertrok met een redelijk compleet dossier en concrete acties.
Zeer bevredigende consulten met Véronique De Clerq in het kader van mijn zwangerschapswens en in de preconceptieperiode. Ik waardeerde zijn aandacht, zijn duidelijke uitleg, zijn zeer leerzame materialen. Zeer beschikbaar, ze beantwoordt graag vragen. Ik raad haar ten zeerste aan.
Ik belandde na 3 jaar van vruchteloze diëten en regelmatige dokterscontroles voor pre-diabetes in de handen van mevrouw De Clercq. In slechts één sessie wist ze mijn zoom te brengen. glyc. niveaus naar een normale stand. Ik ben nu een opgeluchte vrouw die eindelijk zonder zorgen kan eten.
Professionele benadering van het werk. Persoonlijk advies, uit de basis van tijdschriften.
Positieve en dynamische ondersteuning. Gepassioneerd door haar werk en zeer benaderbaar.
Super ondersteuning, duidelijke uitleg en heel veel goede ideeën voor een gelukkig voedingspatroon in alle welwillendheid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid