facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uyttendaele Europese Verhuizingen

Uyttendaele Europese Verhuizingen

Info

Wij zijn een verhuisfirma gelegen in Aarschot. Met meer dan 45 jaar ervaring verzorgen wij dag in, dag uit talloze verhuizingen. Ons team bestaat uit professionele verhuizers die uw verhuizing zorgeloos laten verlopen.

Adres: Ter Heidelaan 69a, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: 016620471
Stad: Aarschot
Route: Ter Heidelaan 69a
Postcode: 3200


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Coppens verhuis, Goedkoop verhuizen, Verhuisfirma Leuven, Verhuisfirma Putte, Sociale verhuisdienst, Verhuisfirma Tienen, Verhuisfirma Rotselaar, Budgetverhuizingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lefever Services Lefever Services 2 km Tuin en landschap onderhoud. Snoeien van bomen en heggen. Ontruimen/reinigen van het...
Recensies
Hebben onze verhuis gedaan. Zo goed als geen gebruik van verhuisdekens, alles wordt gewoon zo in de verhuiswagen gelegd waardoor alle kasten licht beschadigd zijn krassen, deuken enz, hebben een pin verloren gedaan waardoor de zetel inzakt, en onze kleerkast valt bijna om als je er tegen leunt dat hebben we pas maanden later gemerkt, en na later zelf opnieuw demonteren blijkt dat de 'pootjes' van de kast verdwenen zijn bij de verhuis en er een stuk van de achterkant afgebroken is. Ze hebben ook een lade van de kleerkast stuk gedaan en waren nog enkele onderdelen van een kast in de wagen vergeten gelukkig zagen wij het nog op tijd, anders was het weg geweest en nog onstabieler... Sommige zaken zie je ook pas als ze weg zijn en de meubelen effectief wilt gebruiken, en dan is het te laat... Dus kijk alles zeer goed na. Ze proberen ook om fouten weg te moffelen in plaats van eerlijk iets te zeggen, vb kasten dicht tegen elkaar schuiven zodat je niet zien dat ze wankel staan. We hebben wel een kleine schadevergoeding gekregen, maar die dekt totaal niet de kost van meubels die bijna onbruikbaar geworden zijn. Ze gaven ons ook de schuld van de pin in de zetel die ontbrak, want dat zou al zo geweest zijn bij het demonteren. Denk toch echt niet dat wij jarenlang een ingezakte zetel gebruikt hebben. Vind het echt erg dat wij voor zo'n roekeloze verhuizers 1200 euro betaald hebben, 400 euro meer dan de raming, omdat de verhuizers erg lang bezig waren om de meubels opnieuw te monteren terwijl de helft buiten zat te wachten. We hadden het beter zelf gedaan.
Prima service! Inschatting van werkuren was behoorlijk accuraat. Een kleine beschadiging tijdens de verhuis is ook correct afgehandeld. Raadt deze firma dan ook aan.
Uiterst tevreden zowel voor de verhuis als voor de meubelbewaring. Alles verloopt zoals afgesproken zeer professioneel, correct, respectvol en vriendelijk.
Al sinds lange tijd ben ik een tevreden klant voor opslag, meubelbewaring en verhuis. Zeer vriendelijk, flexibel en behulpzaam. Geen minpunten.
Zeer tevreden met de dienstverlening van dit bedrijf. Sympathieke manager en verhuizers, echte professionals! Ik raad het iedereen aan.
Uitstekende ervaring met dit verhuisbedrijf. Manager en verhuizers komen zeer professioneel en vriendelijk over. Een echte aanrader!
Gemakkelijk te bereiken plaats voor de opslag van goederen en dit aan een zeer schappelijke prijs, bovendien vriendelijk en flexibel personeel!
Topbedrijf, allen even vriendelijk van manager tot verhuizers, een plezier om uw verhuis te laten doen door hen.
Zeer vlotte verhuis van Tienen naar Hasselt. Professioneel en vriendelijk personeel. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid