facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uwreclamenu

Uwreclamenu

Info

Belettering - Carwrapping - Spandoeken - Werfdoeken - Borden - Vlaggen - Stickers - Textiel - Drukwerk - Grafisch ontwerp - Lichtreclame

Geschiedenis

Welkom op onze Facebook page van UwReclameNu.
UwReclameNu bvba staat gekend voor kwaliteit en flexibiliteit.
U kan bij ons terecht voor het totaalpakket van ontwerp tot realisatie. Wij beschikken over een modern machinepark en gemotiveerde medewerkers. Door middel van deze moderne technieken kunnen wij uw bedrijf de uitstraling geven die het verdient.


Autobelettering is bijvoorbeeld één van de meest geziene reclames. Maar ook spandoeken, borden en drukwerken behoren tot onze specialiteiten.
Wij werken steeds met hoogwaardige produkten, waarbij wij ook een lange levenduur kunnen garanderen.
En als u de plaatsing ook door ons laat gebeuren, bent u ook zeker van een correcte plaatsing en afwerking.

Wij kunnen een groot gamma aanbieden die alleen maar aan jullie wensen kan voldoen.

Ook kunnen wij u bijstaan met plaatsen van lichtreclames - Doosletters - Reclamezuilen ... Kortom alles wat UW reclame aangaat.
Is het voor klein of groot? Geen probleem, u laat iets van je horen en wij verzorgen je een compleet uitgewerkt project.



"UwReclameNu bv staat gekend voor kwaliteit en flexibiliteit.U kan bij ons terecht voor het totaalpakket van ontwerp tot realisatie. Wij beschikken over een modern machinepark en gemotiveerde medewerkers.Autobelettering is bijvoorbeeld één van de meest geziene reclames. Maar ook spandoeken, borden en drukwerken behoren tot onze specialiteiten.Wij werken steeds met hoogwaardige produkten, waarbij wij ook een lange levenduur kunnen garanderen.Wij verzorgen zowel het ontwerp als de plaatsing en afwerking."
Adres: Hoogveld 111, 9200 Sint-Gillis-Bij-Dendermonde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 052 52 54 30
Stad: Sint-Gillis-Bij-Dendermonde
Route: Hoogveld 111
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: Reclame Dendermonde
Recensies
Uwreclame nu is een zeer professioneel bedrijf dat verschillende mogelijkheden heeft om uw bedrijf in de picture te plaatsen. Ook voor interne communicatie fijne materialen die netjes afgewerkt zijn. Wij hebben reeds verschillende zaken bij hen laten bedrukken en kunnen steeds rekenen op een 100% afwerking.
Christof plaatste de nieuwe lichtreclame aan ons kantoor. Heel professioneel uitgevoerd, stipt en volgens afspraak. Van klanten en medewerkers alleen nog maar positieve feedback ontvangen van onze lichtreclame die ook 's nachts zeer goed opvalt in het straatbeeld.
Logo voor mijn osteopathiepraktijk laten ontwerpen en drukken op uithangbord. Christof had ook geduld om het ontwerp een aantal keer te veranderen, zodat het helemaal naar wens is!
Twee bestelwagens laten bestickeren. Correcte service met de juiste uitleg erbij. Werkt volgens vooraf besproken afspraken met degelijk materiaal. Sinds kort is hier ook werkkledij beschikbaar. Geduldige zaakvoerder die luistert naar de wensen van de klant en mee denkt om tot een top eind resultaat te komen.
Polo's met opdruk besteld voor onze organisatie die zich inzet voor Kom op tegen Kanker. Correcte prijs, vlotte service.
Net zoals de vorige keer, correcte afspraken en perfect geplaatst.
Vlotte en correcte service + echt vakwerk!
Professioneel, flexibel en levert kwaliteit af!
Vriendelijk, behulpzaam en professioneel...een aanrader....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid