facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ustravel.be

ustravel.be

Info

De ideale USA vakantie ziet er voor iedereen anders uit.
Geniet van een vakantie die uw verwachtingen overtreft

Geschiedenis

De ideale USA vakantie ziet er voor iedereen anders uit. Actief genieten of romantiek of de charme van een vakantie per auto of camper. Welke vakantie je ook wil, laat de uitwerking over aan experts, aan ons. Want reizen is onze passie. Aan de hand van uw wensen en dromen vinden we net die plek en invulling die precies bij uw past. In dit magazine inspireren we u met een selectie uit ons aanbod. Van tips voor een trip tussendoor tot suggesties voor een grote reis.
Vertel ons uw dromen en wensen. Uw favoriete bestemming, de sfeer die u wilt beleven, het type verblijf dat u wenst. Wij adviseren u graag over de reis die het beste bij u past en helpen u bij de verdere uitwerking. Zo geniet u van een vakantie zonder zorgen.

Wij hebben de “Know How’ en jarenlange ervaring in huis. Als UStravel.be beschikken we over de online en offline informatie van onze circa 25 incoming agents in de USA en Canada waarmee we samenwerken, allemaal met hun eigen specialisme. Wij beschikken verder over alle relevante informatie, van belangrijke hotels, villa’s, autohuur, rondreizen, vluchten, maar ook voor het ticket van uw favoriete baseball wedstrijd of show. Of bijvoorbeeld voor een verblijf op een Dude Ranch in de USA, meegaan met de echte cowboys.

Adres: Molenstraat 10, BE 2270 Herenthout
Telefoonnummer: 0032014492000
Stad: Herenthout
Route: Molenstraat 10
Postcode: BE 2270


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Travel Amerika, Amerika reizen specialist, Reisbureau Amerika, Amerika Tours, Rondreis US, Amerikareizen, Begeleide rondreizen USA, Reisspecialist Verenigde Staten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid