facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ustore, uw opslagruimte voor waardevolle spullen te Aalst

Ustore, uw opslagruimte voor waardevolle spullen te Aalst

Info

Verhuur van veilige, vochtvrije en centraal gelegen opslagruimtes! 7 op 7 toegankelijk met een persoonlijke toegangsbadge. Voor het opbergen van waardevolle spullen, tijdelijke inboedel of opslag voor levering of verkoop: 1 adres Ustore in Aalst



"Ustore, uw opslagruimte voor waardevolle spullen te Aalst.Een opslagruimte bij Ustore is :* een extra opbergruimte zoals bij u thuis, in het centrum van Aalst* propere, verwarmde en geventileerde vochtvrije opslagruimtes van 1 tot 22m²* 100 % beveiligd met persoonlijke toegangsbadge, camerabewaking en inbraakalarm* een betaalbare oplossing vanaf 1 maand tot zolang als nodig* 7/7 toegankelijk van 6u tot 22uPlaatsgebrek?Misschien gaat u verbouwen, verhuizen, heeft u een tijdelijke opslagruimte nodig voor meubelen, sportartikelen, tuinmeubilair, decoratie- of hobbymateriaal, …Dan biedt Ustore dé perfecte oplossing : veilige, afgesloten opslagruimtes met centrale ligging te Aalst !Komt u eerst graag ter plaatse, bel ons"
Adres: Binnenstraat 41 A, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 0479 27 90 32
Stad: Aalst
Route: Binnenstraat 41 A
Postcode: 9300


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 22:00
Dinsdag: 06:00 - 22:00
Woensdag: 06:00 - 22:00
Donderdag: 06:00 - 22:00
Vrijdag: 06:00 - 22:00
Zaterdag: 06:00 - 22:00
Zondag: 06:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Selfstorage
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steven De Ridder - licht en geluid Steven De Ridder - licht en geluid 1 km Verhuur van licht en geluid DJ op feesten
Elrotrans BV Elrotrans BV 3 km Deze transporteur doet een extra inspanning wanneer nodig. De chauffeur bezorgde onze...
Recensies
In deze opslagruimte kan je héél veel dingen op een propere en veilige manier stockeren. Dus probleem plaatsgebrek thuis opgelost.
Opslagruimtes, prima in orde. Automatische inrijpoort, je kan overdekt laden en lossen. Verhuiskarretje aanwezig. Goede communicatie.
We willen Ustore hartelijk danken voor de vlotte samenwerking. Omwille van werken in huis moesten we een paar ruimtes tijdelijk leeg maken. Via via kwamen we bij Ustore terecht en vanaf toen ging alles zeer snel, correct en vlot in een nette, aangename omgeving. Na verloop van tijd hadden we een kleinere ruimte nodig. Er was op dat moment eentje beschikbaar en het feit dat ook dat vlot kon geregeld worden, was voor ons een groot pluspunt. Ondertussen zijn onze ruimtes thuis weer beschikbaar: de stopzetting van de huur ging ook zonder problemen. Voor ons was het een ware verademing te weten dat we met onze spullen ergens terecht konden. We doen dan ook graag mee aan de mond-aan-mondreclame om anderen deze goeie tip te bezorgen.
Proficiat met jullie nieuwe zaak! Ik geloof dat Ustore de perfecte plaats is waar je je reisspullen, kerstversiering, carnavalgerief, meubels... met een gerust hart kan stockeren. Ik heb de locatie zelf al kunnen bewonderen: een piekfijn afgewerkte opslagplaats waar je met een persoonlijke badge 24u op 24u toegang hebt tot de opslagruimte.
Naar mijn gevoel zijn de maandelijkse prijzen té hoog. Hangt er van af wat je opslaat Een budget vriendelijke optie zo mooi zijn voor tijdelijke overslag van huisraad
Zeer vriendelijke mensen, ook een zeer vlot een aangenaam contact, de boxen zijn heel proper en in perfecte staat en heel goed beveiligd en echte aanrader.
Vriendelijke eigenaar en proper
Behulpzaam en vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid