facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Use Your Mind

Info

Hallo! Wij leerlingen van 6BOIN van het KA te Zottegem zijn een mini onderneming gestart. Wij presenteren u, Use Your mind.
Met onze creativiteit zijn we er van overtuigd de beste escape rooms te bouwen. Like zeker onze pagina & volg al onze avonturen!

Adres: Meerlaan 25, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 0477223441
Stad: Zottegem
Route: Meerlaan 25
Postcode: 9620


Recensies
Andermaal hartelijk bedankt voor expertise, insteek en motivatie. alweer een vruchtbare sessie die zeker bijdraagt tot het verder cultiveren van mijn succes! Top!
Zeer professionele aanpak! Zeker een aanrader!
To the point! Resultaat gedreven. Bedankt!
Zeer tevreden
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Use Your Mind.

Zottegem escape room

openingstijden, locatie, vervoer. Meerlaan 25 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Use Your Mind adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Use Your Mind. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Use Your Mind delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid