facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor URplus interieurarchitect Soetkin Christiaens

URplus interieurarchitect  Soetkin Christiaens

Info

Soetkin Christiaens ontwerpt voor URplus interieurs op kleine en grote schaal. Meubelontwerp, verbouwen, renoveren, of het invullen van casco ruimtes.



"ur PLUS interieurarchitecten is een geëngageerd team van twee interieurarchitecten.Door onze ervaring kunnen wij een project begeleiden van het prille begin tot de allerlaatste afwerking. Met oog voor detail wordt concept aan uitvoering gelinkt. Wij splitsen elk project op in enkele fases. Afhankelijk van het eisenpakket, zullen sommige fases worden geschrapt, of toegevoegd. De bouwheer geeft ons het eisenpakket, waarmee wij aan de slag kunnen. We digitaliseren plannen, of zetten onze opmeting om in een digitaal plan. In ontwerpfase is het ons doel om ons concept duidelijk te vertalen in een leesbaar ontwerp aan de hand van een grondplan en/of een 3D voorstelling. Zodra dit op punt staat kunnen uitvoeringsplannen opgemaakt worden."
Adres: Hertsbergsestraat 33, 8020 Oostkamp
Telefoonnummer: 0472559606
Stad: Oostkamp
Route: Hertsbergsestraat 33
Postcode: 8020


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:30
Dinsdag: 08:00 - 19:30
Woensdag: 08:00 - 19:30
Donderdag: 08:00 - 19:30
Vrijdag: 08:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Nieuwe Interieur Het Nieuwe Interieur 4 km Dat zijn pas vriendelijke mensen. Stipt en correct. Zeer ruime keuze in meubels en ka...
Mywoodz Mywoodz 5 km Interieurinrichting, maatwerk voor al uw interieur benodigdheden, alles tot in detail...
Recensies
Na het ontwerpen van de geboortekaartjes van onze kinderen en het uittekenen van een grote zolderkamer met dressing werken wij nu samen met Hannelore en Soetkin om van ons huis een echte thuis te maken. Alleen maar lovende woorden over de professionele aanpak en de klantvriendelijkheid.
ur PLUS heeft ons doen inzien dat het huis waar wij wonen niet zomaar een huis is. Door de fantastische en originele ontwerpen die zij maakten van onze benedenverdieping zal ons huis binnenkort een echt droomhuis zijn! Daarnaast stonden zij ook in voor het ontwerpen van het logo van mijn bijberoep, het inrichten van de praktijkruimte, het ontwerpen van de geboortekaartjes van mijn kinderen en nog verschillende kleine projecten in huis. Er wordt geluisterd naar jouw wensen en alles wordt opgevolgd tot het eindresultaat is zoals het moet zijn.
Professionele aanpak met goed resultaat tot gevolg!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar URplus interieurarchitect Soetkin Christiaens met het openbaar vervoer


Oostkamp Wollestraat 140 meter
21
95
Oostkamp Wollestraat 140 meter
79
Oostkamp Wollestraat 180 meter
21
95
Oostkamp Wollestraat 180 meter
79

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid