facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uptalent

Uptalent

Info

Bouger, essayer, bouger, se planter, bouger, affiner, réussir.

Devenez acteur de votre formation et passez à l'action.

Geschiedenis

Notre société propose des formations et animations suivant vos demandes spécifiques afin de rencontrer vos objectifs.

Individuellement ou par groupe, nous vous ferons goûter au plaisir et à l’efficacité de nos services.

Expérimentée dans l’art de l’improvisation théâtrale et du monde de l’entreprise, Uptalent est une société qui allie ces deux compétences pour tirer le meilleur de la formation et de la création.

De formations « clefs sur portes » aux demandes spécifiques et orientées, notre dynamisme, notre créativité et notre professionnalisme sont à votre service.

Grâce notre expertise de terrain et grâce aux outils liés aux techniques d’improvisation théâtrale, nous immergeons le participant dans un univers unique et ludique.

Ecoute, précision, lâcher prise, concentration, énergie, émotions, communications verbale, non verbale, esprit de synthèse, esprit d’équipe, confiance en soi, envers l’autre sont autant de domaines que nous explorerons pour atteindre les résultats demandés.



"UPTALENT aide les TPE/PME dans l'accompagnement stratégique marketing et commercial.Nos activités sont basées sur l’humain et le développement de ses compétences par une méthode axée à 70% sur la pratique et 30% la théorie. Et on y met 100% de fun en plus, soyons fousFormations intra-entreprises :Nous aidons à augmenter l’expérience client pour faire de votre marque l’incontournable sur le marché.Fondateur de la méthode GO2SUCCESS, nous accompagnons les chefs d’entreprises dans un programme de 4 mois avec à la clef une évolution radicale qui boostera votre business.L’accompagnement individuel fait partie également de nos missions : prise de parole, charisme, attitude, réflexions stratégiques, mentorat, parlons-en !"
Adres:
Telefoonnummer: 0478953990
Stad: Leernes


Recensies
Geweldige ervaring! Zeer goede trainer die enthousiast zijn ervaring deelt in een ontspannen en constructieve sfeer. Een geweldige tijd. We vertrekken met heel veel tools om dagelijks toe te passen, zowel met collega's als met dierbaren!
Bedankt Fabian voor deze super in-company training Ik heb deze echt in de praktijk kunnen brengen met geweldige resultaten. Ik raad je ten zeerste aan om mee te doen.
Ondersteuning met Uptalent is zowel een energieboost als een ongelooflijke tijdsbesparing om uw bedrijf te laten groeien. Op maat gemaakt, solide veldervaring en plezier. Dit is het absolute minimum dat je bij Fabian vindt.
Voor een zelfstandige of zaakvoerder is het soms moeilijk om te weten hoe je je moet organiseren, je werk moet plannen maar ook al die hoeden commercieel, accountant, verkoper, .. .. tegelijk moet zijn. Deze training stelde me in staat om mezelf te structureren, mijn communicatie beter te organiseren, te delegeren aan competente mensen,.... een training aan de top, dynamisch, met kwaliteitssprekers en tal van trucs om onze business een boost te geven. Ik raad het alle mensen aan die een sprong voorwaarts willen maken in hun bedrijf
Pons, beton, vooruitgang, dat is wat je kunt verwachten bij Fabian. Kwaliteitstraining, om uw bedrijf een versnelling hoger te schakelen, om te consumeren zonder mate!
bedankt voor het webinar "6 ontwikkelingspaden om tijdens de quarantaine in te voeren." Ik begreep het idee van "Nex Step" dat ik nu in de praktijk breng. een goede beoordeling van het belang van klantervaring en emoties. Actie en Durf
Topervaring dit Mastermind, proficiat aan Sandra Renard en Fabian Vervier voor de betrokkenheid en de kwaliteit van de opleiding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid