facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Upside Down, Motion outside the box

Upside Down, Motion outside the box

Info

Bewegen brengt mensen samen, bewegen doet je voelen dat je leeft! Ontdek hoe je je lichaam correct en soepel kan bewegen #groepslessen #powerful #lichaamscontrole #lichaamsbewustzijn #plezierinbewegen



"Wil jij graag beter zorg dragen voor jezelf? Ben je soms de weg kwijt wanneer het gaat over voeding en gezondheid? Je wilt genieten maar toch de balans bewaren? Dan is persoonlijke begeleiding wellicht iets voor jou! Ik ondersteun en inspireer mensen naar een gezonde levensstijl zonder een strict dieet te hanteren! Ik maak samen met jouw een "gezondheidspuzzel" om van daaruit stap voor stap verandering mogelijk te maken. Ik organiseer ook wekelijkse beweegsessies waar natuurlijk en soepel bewegen centraal staan. Kom in actie...ook jij kan dit!"
Adres:
Telefoonnummer: 0475 50 52 49
Stad: Oudenaarde


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fit your body Fit your body 2 km Super baas altijd vriendelijk
Judoclub Oudenaarde Judoclub Oudenaarde 5 km Zeer leuk maar klein zaaltje
Recensies
Veronique geeft op een professionele manier advies op maat. Ze biedt wetenschappelijke achtergrond aan om te tonen waarom bepaald gedrag qua voeding en beweging beter wel of niet wordt gesteld. De informatie wordt op papier meegegeven zodat het later opnieuw raadpleegbaar is wat zegt de wetenschap, praktische tips, boodschappenlijst, …. U kunt met al uw vragen bij haar terecht. Ze is vlot en aangenaam in omgang en heeft een vrolijke persoonlijkheid. De sportsessies worden professioneel aangepakt. De sessies bieden voldoende variatie qua oefeningen/muziek/massage en qua locatie binnen of buiten bij mooi weer. Ook hier is ruimte voor individuele feedback, zo stelt Veronique aanpassingen van oefeningen voor wanneer deze voor iemand te zwaar of onvoldoende zwaar zijn. Er kan betaald worden via losse sportsessies of via een beurtenkaart. Iedereen is welkom en Veronique besteedt aan iedereen evenveel aandacht.
Een echte aanrader, je krijgt professionele begeleiding, zowel voor je voeding als voor je beweging, goede uitleg, super goede en vriendelijke opvolging. Legt alles deskundig en duidelijk uit en volgt je op zoals het moet. Je wordt ook aangemoedigd. Ben nog steeds bezig maar zou het zo opnieuw doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid