facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Up Media

Info

Christelijk mediaplatform ter verspreiding van geloof, hoop en liefde. Films, series, podcasts en andere media formats met een knipoog naar omhoog.



"UPmedia is een gratis mediaplatform.Films, tv-programma's, tv-series, muziekvideo's en podcasts in een Netflix-achtige omgevingmet een link naar de positieve christelijke waarden:samenhorigheid, hoop, delen, vergeving, herstel, …24 uur per dag, 7 dagen per week!​Het platform wil hoop verspreiden via een andere Kijk op maatschappelijke thema’s en geloof.Die andere Kijk onderscheidt zich in de manier waarop oplossingen hoopvol worden verwacht én bekomen.​UPmedia deelt filmtips, vertaalt en ondertitelt films, verzorgt voice-overs en werkt daarnaast aan een aantal eigen producties:Vlaamse soap, getuigenissenprogramma, miniserie …"
Adres:
Stad: Leefdaal



op zoek naar gerelateerd: Redeem TV movies
Recensies
Zeer opbouwende en gezinsvriendelijke content. Bedankt voor jullie film en serie aanbiedingen en om deze gratis aan te bieden.
Televisie productiehuis met christelijke inslag
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid