facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Universiteit Gent

Universiteit Gent

Info

De UGent is een ondernemende universiteit met internationale uitstraling.
www.UGent.be

Geschiedenis

'Durf Denken' is ons motto: we hebben een stevige boon voor studenten en personeelsleden met een kritische zin. Pluralisme en maatschappelijk engagement zijn historisch gegroeide bouwstenen. Diversiteit, participatie en onafhankelijkheid vormen de rode draad in ons beleid.

Adres: Sint-Pietersnieuwstraat 25, 9000 Gand, Oost-Vlaanderen, Belgium
Stad: Gand
Route: Sint-Pietersnieuwstraat 25
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: universiteit gent adres, universiteit gent bibliotheek, universiteit gent contact, universiteit gent vacatures, universiteit gent diergeneeskunde, universiteit gent wiki, universiteit gent inschrijven, universiteit gent infodagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Université de Gand Université de Gand 116 meter Conservatieve universiteit die zich progressief propageerd naar de buitenwereld maar ...
Recensies
Conservatieve universiteit die zich progressief propageerd naar de buitenwereld maar in werkelijkheid is daar niets van aan. Luister niet naar de bezorgdheden van studenten en houden de proffen een hand boven de hoofd, sommige proffen die overigens op een ivoren toren leven.
Te moeilijk en te duur, ze bewaren je examens zodat je nooit weet wat er is geweest. Toch beter dan de gratis lessen. De Nederlandse taal is niet moeilijk, alleen niet populair, het probleem om Nederlands te leren zijn de mensen, ze missen de vonk om met woorden te communiceren en ze haten de taal echt.
Zeer vriendelijke ontvangst door de verpleging. Ik kan eigenlijk niks verkeerds zeggen.
Grote campus. Je zou er soms wat kwijtlopen maar je wordt het gewoon. Nooit geweest voor het ziekenhuis wel voor examens.
Materniteit top mensen maar als je op een ander verdiep gelegd word verdiep 5 omdat er geen plaats meer is, geen vriendelijke verplegers op verdiep 5, zwangere vrouwen die daar gelegd worden kunnen er niet aan doen dat er geen plaats is, communicatie van de verplegers op 5 nul naar vroedvrouwen, verplegers zijn ook onvriendelijk
Een Universitaire Ziekenhuizen, waar de patiënt op de eerste plaats staat. Waar de patiënt geen nummer is. Een patiënt is er patiënt. Onze dank is groot aan personeel van verschillende diensten, verplegend personeel in de breedste vorm van zijn betekenis, artsen, professors, kortom iedereen die er werkt.
Professioneel, empatisch en vetrouwelijk
Goede zorg. Bedenkelijke communicatie en organisatie
Goed ziekenhuis met gespecialiseerde artsen en veel vriendelijk ziekenhuis personeel waar ik bij toeval terecht ben gekomen , maar waar ik blij ben geweest om dit ziekenhuis te leren kennen.
Zeer goede service. Behulpzaam. Goede uitleg. ... T.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid