facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Université Européenne d'Écriture

Université Européenne d'Écriture
Adres: Avenue Brugmann 489 Brugmannlaan 489 , Uccle 1180, BE
Telefoonnummer: 02 344 65 70
Stad: Uccle
Route: Avenue Brugmann 489
Huisnummer: Brugmannlaan 489
Postcode: 1180



op zoek naar gerelateerd: La Cambre Master écriture, Université écriture, Ateliers d'écriture Belgique, Cours d'écriture, Club d'écriture, Atelier d'écriture, Formation écriture Bruxelles, Atelier d'écriture gratuit Bruxelles
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'Ecole des Arts d'Uccle L'Ecole des Arts d'Uccle 229 meter Hartelijk dank
Recensies
Na een serieus gesprek om te beoordelen of ik daar cursussen kon volgen, kreeg ik twee individuele workshops aangeboden tegen een zeer hoge prijs. Om persoonlijke redenen en ziekte volgde ik er maar één. Ze hebben me nooit aangeboden om me te vergoeden voor de tweede workshop en ze hebben al mijn schrijfconcepten bewaard... Te vermijden.
Deze cursussen heb ik in 1999 gevolgd, tegen een exorbitante prijs voor een gemiddelde kwaliteit, en ik heb lang geleden per e-mail om een ​​certificaat van deelname gevraagd. Ik moet er €25,00 voor betalen omdat ze waterschade hebben gehad en de zoektocht is belangrijk... Niet heel eerlijk!
Alleen voor beginners! Het niveau van de cursussen is niet erg hoog... De duizelingwekkende prijs in vergelijking met het gegeven... Een advies, probeer het eerst met een enkele workshop! Of blijf thuis om te schrijven... Deze pseudo-school is een klootzak van hoog niveau.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid