facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor United Brands

United Brands
"United Brands is de expert in wintersport sinds 1984! Bent u opzoek naar een nieuw paar skischoenen of een nieuwe jas? Kom dan snel naar ons"
Adres: Bondgenotenlaan 30 , Leuven 3000, BE
Telefoonnummer: 016 30 15 30
Stad: Leuven
Route: Bondgenotenlaan 30
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: united brands leuven, united brands veurne, united brands antwerpen, united brands openingsuren, united brands hasselt, united brands sint katelijne waver, united brands winkels, united brands wijnegem
Recensies
Enkele weken geleden ski materiaal gehuurd. Gezien er een probleem was met voorgaande huurder kon dit niet meer doorgaan. Fijn alternatief gekregen om toch met materiaal te kunnen vertrekken! Personeel zeer behulpzaam en geven juist advies. Enkel was de student niet alleen de korting vergeten maar ook de beveiliging er vergeten afhalen :
Juist bindingen gaan laten overzetten op mijn andere ski’s. Nog nooit zo’n eigenwijze personen tegengekomen. Ze doen niet wat je vraagt. Denken dat ze het beter weten! Heel teleurgesteld naar buiten gestapt. Laat u bindingen maar niet hier plaatsen, of ga er maar gewoon niet meer langs. Antwoord op reactie hier onder: Niet mee akkoord gegaan ik vroeg om ze in de center te zetten. Maar zij wisten het dus beter. Heel jammer dat ik lang heb moeten sparen voor mijn ski’s en dan krijg je dit. Update: ergens anders mijn bindingen juist gaan laten hermonteren blijkbaar had united brands geen lijm gebruikt en geboord met een te grote boor. Levensgevaarlijk
Zeer goede service van Pieter. Met een probleem betreffende een snowboard boot werd dit zeer professioneel opgelost, waardoor wij zeker een tevreden terugkerende klant zullen blijven.
Hier ademt men wintersport. De kennis en tools die hier ter beschikking zijn om je de juiste bot te bezorgen zijn fenomenaal. Ik kan deze winkel oprecht aanbevelen.
Niet de goedkoopste zaak. Maar wel heel behulpzaam personeel. Recent mijn snowboard laten waxen en slijpen. Op zaterdag langs geweest en 20min later was mijn boardje klaar.
The place to be wanneer je nieuw ski-materiaal nodig hebt. Ruime keuze en vriendelijke bediening door mensen die er iets van kennen.
We wouden onze ski’s en snowboard in orde laten zetten voor de paasvakantie. De klantvriendelijkheid was ver te zoeken. Aan alles scheelde er iets. Ze wouden hoe goedkoopste service niet doen enkel waxen en de volgende service is onmiddellijk €15 meer. Voor Corona nieuwe ski’s gekocht en 1 keer een week mee geskied en die waren volgens hen op sterven na dood.
Super grote collecte. Heel goeie service en vriendelijke mensen.
Altijd zeer vriendelijk, advies en ski-materiaal zijn top! 1x vergissing gehad omtrent ski-materiaal, dit werd ver na de uren nog rechtgezet zodat ik toch prima op skireis kon vertrekken, super! :
Super service! Vroeger vaker gekocht, toen het nog omnisport was, maar vanaf heden gaan ze me vaker terug zien! Voor al uw skimateriaal aankoop/verhuur - United Brands
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid