facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Unitax

Unitax

Info

Société de Taxi Zaventem



"N° 1 Taxi bedrijf in vlaams brabant"
Adres: Maalbeekweg 1-3, 1930 Zaventem
Telefoonnummer: 02 725 25 25
Stad: Zaventem
Route: Maalbeekweg 1-3
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: Taxi bestellen Brussel, Taxi Nossegem, Taxibusje Brussel, Taxi Antwerpen Zaventem prijs, Tarieven taxi luchthaven Zaventem, Taxi naar Zaventem Airport, Taxi Parking Zaventem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taxi-zaventem Taxi-zaventem 51 meter
Taxi Walter Zaventem Taxi Walter Zaventem 2 km Ik ben hier al jaren klant en ben nog nooit teleurgesteld.
Brussels Airport transfers Brussels Airport transfers 3 km Book your Brussels taxi with Brussels Airports Transfer and have the most comfortabl...
Recensies
Taxi een dag op voorhand gereserveerd voor richting luchthaven te gaan. Dezelfde ochtend die taxi moeten annuleren omdat ze al 10 min te laat waren en de dispatch vermeldde dat het nog zeker een 15 min ging duren. Dit bedrijf lijkt in het algemeen nonchalant om te springen met afspraken en lijkt weinig interesse te tonen in de gevolgen hiervan. Dit is mijn ervaring en van vele anderen als je de reviews doorleest. Als ik kon, gaf ik 0 sterren. Gelukkig een noodoplossing gevonden, maar anders vlucht gemist.
chauffeurs stipt op tijd, vriendelijk en behulzaam. Ook aan de dispatching was men vriendelijk!
de dispatcher was ronduit onbeleefd en zei dat hij niet voor unitax werkte. hij heeft ons 50 minuten laten wachten. toen de chauffeur aankwam had hij geen toelating om de luchthaven binnen te rijden en moest zich in de parking parkeren en ons te voet komen halen. leuke wandeling nadien naar zijn taxi. onderweg moest hij nog even de parking betalen en het ticket bleek zoek bij aankomst aan zijn wagen. na al zijn groezelige zakken te hebben geledigd ,het ticket toch gevonden. toen ik aan de chauffeur vroeg waarom ik zo lang had moeten wachten zei hij mij dat er geen andere taxi vrij was. terwijl ik op de afgesproken plaats, voor de ingang van de Sheraton stond te wachten heb ik ongeveer 30 lege unitax taxis zien voorbije rijden. in één woord untitax is een ramp. het spijt mij dat ik niet minder dan 1 ster kan geven, ze verdienen er gewoon geen enkele.
Heel onbeschofte dame aan de telefoon. Ik belde om te informeren waar de taxi bleef en kreeg te horen dat deze nog 10 minuten op zich zou laten wachten, omdat ze niemand eerder vrij hadden. Toen ik vroeg waarom ze mij hier niet eerder voor verwittigd hadden, kreeg ik het antwoord dat zij daar geen tijd voor hebben. Ik zei dat dit ongehoord was en dat zij de klanten MOETEN verwittigen, zodat deze eventueel een andere taxi zouden kunnen bellen om de persoon op tijd aan het station te krijgen. Het antwoord luide opnieuw "daar heb ik geen tijd voor" en de telefoon werd onbeschoft weg neergelegt.
Taxi is niet op tijd komen opdagen, en ik heb deze bijgevolg moeten annuleren. Duurdere noodoplossing gevonden en mijn vlucht op tijd gehaald.
Taxi vooraf besteld om ons om 4u00 naar de luchthaven te brengen. Nooit komen opdagen. Telefonisch niet bereikbaar. Vliegtuig bijna gemist. NOOIT MEER!
Heb regelmatig gebruik gemaakt van Unitax. Na de laatste rit heb ik besloten om geen beroep meer te doen op hen. De chauffeurs zijn alles behalve professioneel. Ze flirten ookal vraag je om ermaa te stoppen!, zijn vaak te laat, hebben geen sportieve rijstijl maar een gevaarllijke rijstijl en je komt er misselijk uit. Het stoort hen duidelijk dat je met de kaart betaalt en een ticket vraagt. Kortom: ik ga opzoek naar een nieuwe firma!
Taxi kwam 38 minuten te laat opdagen. Maar nipt de vlucht gehaald.
Goede service, vriendelijke chauffeurs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid