facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Unit Cuisines

Unit Cuisines

Info

Bienvenue sur la page officielle d'Unit Cuisines
Visitez notre site: www.unit-cuisines.be

Geschiedenis

Fort de 15 ans d’expériences dans le domaine de la cuisine équipée, votre cuisiniste Unit Cuisines est le partenaire idéal pour concrétiser ce beau projet et transformer son élaboration en un moment de création passionnant et incomparable !

Au-delà de la conception de votre cuisine équipée, notre vision s’inscrit dans une démarche d’architecture intérieur globale afin de pouvoir vous proposer le projet complet dont vous rêvez !!!

Nous élaborons votre projet d’agencement intérieur : Cuisine équipée mais aussi Living, Meubles de rangement, Bibliothèques, Accessoires, avec des produits haute qualité en harmonie avec votre environnement dans le respect de votre budget…

Commençons dès maintenant votre projet cuisine et échangeons sur vos envies, votre style de vie et sur la façon dont vous aimez cuisiner.
Pratiquez « le lâcher prise », et savourez bientôt le plaisir d’une cuisine équipée parfaitement aménagée et conçue qui offre un design à couper le souffle!

Adres: chaussée d'Estaimpuis 201F, 7712 Herseaux, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0032472424825
Stad: Herseaux
Route: chaussée d'Estaimpuis 201F
Postcode: 7712



op zoek naar gerelateerd: Cuisine LEICHT Belgique
Recensies
Wij zijn heel tevreden van onze nieuwe keuken. Een heel mooi en practisch ontwerp, ook de materialen zijn van een zeer goede kwaliteit! Mustapha biedt kwaliteit , ook qua opvolging tijdens en na de installatie zijn we tevreden. Bij problemen neemt Mustapha zijn verantwoordelijkheid op!
Mijn man is tevreden voor zijn portefeuille , en ik, voor de mooie en zeer praktische keuken en de goeie opvolging van gans de instalatie.
Bedankt aan "Unit Cuisine" voor de realisatie van ons project dat het middelpunt van ons huis benadrukt. Felicitaties aan het team: Mustapha voor je steun en je advies... je hebt ons vertrouwen kunnen geven!! Valentin voor uw professionaliteit die zich vertaalt in kwaliteitsvolle installatie en afwerking Dankzij jullie twee !! Wij raden 100% aan
Het kiezen van een keukenontwerper is niet eenvoudig. Op aanraden van een vriend kozen we voor Unit Cuisine in Moeskroen, een van de beste keukenontwerpers, deze staat bekend om de kwaliteit en plaatsing van keukens. Ziezo, we hebben ervoor gekozen! Unit Cuisine biedt uitzonderlijke high-end keukens. De manager heeft veel tijd naar ons geluisterd door ons centraal te stellen in het project. Hij slaagde erin onze manier van leven te ontsluiten, waardoor hij ons een project kon aanbieden dat op ons lijkt. We voelden ons bevoorrecht. Met uitzonderlijke transparantie begeleidde deze specialist ons bij de keuze, het ontwerp en de indeling van onze keuken, hij slaagde erin kwaliteit en esthetiek te combineren. Hij begreep dat onze keuken het centrale element van ons huis zou zijn; de charme heeft plaatsgevonden, ons huis is subliem! Maar dat is nog niet alles, Unit Cuisine heeft ervoor gekozen om zich te omringen met ervaren monteurs, wij hadden het geluk een nette en vooral zeer veeleisende monteur te hebben; nauwgezet, snel en uitzonderlijk werk... Bedankt, bedankt Unit Cuisine
Wat kan ik zeggen behalve dat we zeer tevreden waren en nog steeds zijn met het gedegen advies, de persoonlijke ondersteuning en de ernst van Mustapha en zijn team. Van het kwaliteitsmeubilair tot de foutloze installatie en opvolging na installatie, we hebben absoluut geen spijt van onze beslissing om voor onze prachtige keuken bij Unit-cuisine te kiezen. We kunnen alleen maar aanraden om gebruik te maken van de competente en oordeelkundige diensten van unit cuisine in Estaimpuis.
Moustapha is zeer professioneel, hij begreep ons project meteen en kon het in beeld brengen. Hij is zeer attent, gepassioneerd over zijn werk. De uitvoering is net zo bevredigend, de deadlines werden gerespecteerd, de vakmensen zeer professioneel, de materialen van kwaliteit. De kleinste fout wordt opgespoord en verholpen. We zijn erg blij met het resultaat en bevelen 200% unit cuisine aan.
De keuken was een belangrijk onderdeel van ons renovatieproject, we waren verheugd om met Mustapha samen te werken. Gedurende het hele proces was hij alert op onze behoeften, erop gebrand onze verwachtingen beter te begrijpen en het resultaat is prachtig. Door gedegen advies en overduidelijke ervaring kon Mustapha extra licht op het project werpen. Het werk was op tijd klaar en zelfs iets eerder , ons budget werd gerespecteerd. Het is een totaal succes. Aarzel niet om ernaar te vragen.
Zeer mooie prestatie door Leicht-keuken, zeer professioneel en serieus team op tijd, ik raad +++++ aan Gefeliciteerd en dank aan Valentin voor de pose
Ik benaderde eerst Unit Cuisine op basis van de positieve recensies die ik had gelezen. Voor mij waren de plaatsing, de opvolging, de dienst na verkoop de essentiële kwaliteiten die ik zocht in een keukenontwerper als je de vele tegenslagen leest die sommigen van jullie hebben meegemaakt bij andere dienstverleners. Ik had al verschillende voorlopige offertes gemaakt in de grote bekende merken, maar voor dezelfde prijs, naast de kwaliteit van de materialen en het design, heb je bij Unit Cuisine een uitzonderlijke ondersteuning. Mustapha kwam voor, tijdens en na de pose. Hij neemt alle verantwoordelijkheden op zich, u heeft één aanspreekpunt. Hij zegt wat hij doet, hij doet wat hij zegt, hij is een professional zoals je zelden ziet. Hij werkt samen met ZIJN uiterst gekwalificeerde partners werkblad, dressoir. Voor de plaatsing van de keuken is het een schrikduo: Mustapha heeft zijn eigen medewerker volgens de hoogste normen opgeleid, vergezeld van een doorgewinterde vakman. Competent, nauwgezet, schoon en als bonus zeer vriendelijk! Niets te maken met onderaannemers, soms ter plekke gekozen, die elders te zien zijn voor de installatie van een keuken. Alle beloftes worden nagekomen van ontwerp tot oplevering: geen verrassingen, opmerkelijk werk van A tot Z. Ik ben meer dan blij, ik heb de keuken waar ik van droomde! Je hebt je succes helemaal verdiend! DANKJEWEL!
Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken bij Unit. Mustapha omringt je van begin tot eind in het project. Hij besteedt veel tijd aan het bereiden van de keuken en is erg geduldig. Hij werkt met vakbekwame mensen voor de montage, het stenen werkblad Stone Designer en bewaakt de werf. De kwaliteit van het meubilair, de apparaten, de steen... alles is top en in perfecte harmonie. Ik kan je alleen maar adviseren. Met dank aan Mustapha en zijn team!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid