facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Unio

Unio

Info

Groepspraktijk:
Loopbaan coaching
Burn-out
Relatietherapie
Traumatherapie
Persoonlijke ontwikkeling
Workshops en trainingen
Intervisie en supervisie

Geschiedenis

De zoektocht naar een gelukkig en gebalanceerd leven is actueler dan ooit. Vaak wordt deze in de hand gewerkt door buitengewone persoonlijke en professionele verwachtingen die de hedendaagse maatschappij ons oplegt.

Ik maak er samen met mijn team onze missie van om mensen en bedrijven hun eigen mogelijkheden, krachten en competenties te laten ontdekken. De systeemtheorie, die permanent focust op mogelijke oplossingen is onze vaste leiddraad. De uitkomst is steeds een andere en heldere kijk op de toekomst.

In individuele gesprekstherapie doorlopen we samen met jou een aantal persoonsgerichte gesprekken waarbij we de wisselwerking onderzoeken tussen je eigen moeilijkheden en anderen, in de context waarin je functioneert. Door de ervaring van het jarenlange werken met mensen weet Linda als geen ander hoe belangrijk het is om je goed te voelen bij jezelf.

KMO’s en directieteams bieden we diverse modules aan die samen of apart gecoacht worden, afhankelijk van de noden die spelen op een specifiek moment. De effectieve, procesgerichte aanpak en het enthousiasme waarmee de kennis wordt overgedragen staan garant voor een excellent resultaat.

Psychische gezondheidsproblemen preventief aanpakken of oplossen doet u best samen met een ervaringsdeskundige. Linda Mommen is een oplossingsgericht psychotherapeute en werkt reeds 31 jaar in de gezondheidszorg. Ze bouwde een team van geëngageerde therapeuten uit op 2 locaties in de provincie Limburg. Tijdens een intakegesprek kunt u zelf ervaren dat het begeleiden van mensen en bedrijven haar nauw aan het hart ligt.



"Therapeutisch centrum, psychotherapie en loopbaanbegeleiding.Psychiatrisch consult."
Adres: Rosalie de Blockstraat 31, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 0498043747
Stad: Zonhoven
Route: Rosalie de Blockstraat 31
Postcode: 3520


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rosalie De Blockstraat 31 Zonhoven
Recensies
Linda is geweldig. Dank u.
Zeer professioneel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid