facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UNIKproducts

UNIKproducts

Info

UNIK verkoopt mooie en ergonomische producten die de gebruiker in staat stelt om dagelijks het plezier van comfort te ervaren.

Adres: Plaslaar 38, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: +32 475 49 65 51
Stad: Lier
Route: Plaslaar 38
Postcode: 2500


Recensies
Op enkele minuten wandelen van de Antwerpsesteenweg halte Plaslaar komen we in een klein industrieterrein terecht. Toch is het juist hier, op een locatie die je misschien niet meteen zou verwachten, dat we de showroom van UNIK terugvinden. Het lijkt alsof je een heel andere wereld binnenstapt. Weg van de drukte, kom je in een gezellige huiskamer, toegankelijk voor validen en andersvaliden, maar met een duidelijk oog op esthetische en kwaliteitsvolle producten. De uitleg is warm, aanmoedigend maar spreekt vooral van een duidelijke expertise. Deze combinatie van kwaliteit, expertise en schoonheid maken van UNIK niet alleen een parel voor het oog maar ook, en vooral, een winkel met een hart. Een hart dat streeft naar inclusie, naar gelijkheid, naar warmte voor iedereen. Ik kan alleen maar zeggen; “Ga, stap de wereld van UNIK binnen en ervaar de schoonheid en warmte die in onze harde maatschappij te weinig plaats krijgt”.
Super dat UNIK een mooi aanbod aan unieke producten voor mensen met een zorgbehoefte heeft. Geweldig dan Yannic open staat voor feedback en mee denkt/zoekt naar uitbreiding voor het assortiment. Top service en top madam! Evi P.
Unieke Web-winkel met een mooi assortiment in hulpmiddelen en kleding met de service , hartelijkheid en klantgerichtheid van een "stenen"winkel. Zeer zeker de moeite waard om hier spullen te kopen.
Super service. Goed meedenkend en eerlijk advies. Gericht op kwaliteit, en de cliënt is het uitgangspunt, niet de aanpassing! Verademing binnen z'n soort!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid