facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uniek Idee

Info

kalligrafie, zandstralen en lasergravure van glaswerk, glas in lood en tuingedichten uit cortenstaal.

Geschiedenis

Ben je op zoek naar het juiste gepersonaliseerde en exclusieve geschenk, dan ben je bij Uniek Idee. aan het juiste adres . Voor tal van gelegenheden, zoals geboorte, verjaardag, communie, Valentijn, huwelijk, Vaderdag, Moederdag of jubileum vind je een gepast cadeau. Je kan bij ons ook terecht voor gepersonaliseerde relatiegeschenken of trofeeën.



"Bij Uniek Idee kan u terecht voor tal van gepersonaliseerde geschenken en objecten in kleine en grote oplages. Met de grootste zorg zandstraalt of graveert Isabelle Demeester een eigen boodschap of tekening op het/de gewenste voorwerpen, van de snoeppot met een persoonlijke dankjewel tot de champagneglazen met je bedrijfslogo."
Adres: Dokter Vannestestraat 6, 8510 Marke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32485568874
Stad: Marke
Route: Dokter Vannestestraat 6
Postcode: 8510



op zoek naar gerelateerd: Gegraveerde geschenken, Gepersonaliseerde geschenkjes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Photobooth Spaghettii.be Photobooth Spaghettii.be 914 meter Op zoek naar een leuke fotobooth met een glimlach? Eenvoudig en met Tip-Top-service, ...
Bakkerij Hoornaert Bakkerij Hoornaert 1 km Als toerist chauffeur die de baan doet wandel ik daar eens binnen Ideaal als men met ...
Recensies
Prachtig werk van Isabelle in cortenstaal! Snelle en correcte service met een oog en oor voor detail en de juiste uitwerking!
UNIEK idee levert een geweldige service! We bestelden glazen en karaffen met ons logo in gegraveerd en zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat én de snelle service. Hartelijk dank, wij denken al na over onze volgende bestelling.
Het perfecte persoonlijke cadeau kan je hier laten maken, in overleg en met smaak. Zo blij dat ik dit adresje gevonden heb voor mijn cadeautjes Top!
Super tevreden. Top product ontvangen en klantenservice kan niet beter. Nathalie
Snelle service na contactname, delicaat ontwerp heel erg netjes gegraveerd.
Topproduct! Snel geleverd. Reageert snel op vragen.
Fantastische competente dame die rustig alles uitlegt tot iedereen het verstaat...door de huiselijke sfeer met koffie, frisdrank en koekjes is het er telkens heel gezellig...op het einde van de cursus heeft iedereen een mooi resultaat mee naar huis...het is een groot gemak dat Isabelle vanalles in huis heeft die je zonder probleem eens kan lenen van haar...top madame met top cursus! Een contente leerling...Dietje
De kalligrafie-workshops zijn tot in de puntjes uitgewerkt en je krijgt er een mooie syllabus. Aangename sfeer en goeie begeleiding. Isabelle is heel creatief en maakt unieke werken en geschenken! Op veel vlakken zeker een aanrader!
Gepersonaliseerde glazen besteld. Persoonlijke service bij het doorgeven van de maten. Zeer snelle levering, mooie afwerking, goede communicatie. Top! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid