facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Unicanis gedragstherapie voor honden

Unicanis gedragstherapie voor honden

Info

6 jaar ervaring met oplossen van gedragsproblemen van honden. Ik kom bij u thuis langs voor puppytraining, wandeltraining en het heropvoeden van uw hond.



"Ik ben sinds 2013 actief als gedragscoach voor honden met gedragsproblemen. Ik heb sinds ik 14 was altijd met honden gewerkt en van mijn passie mijn beroep gemaakt.U kan bij mij terecht voor allerlei gedragsproblemen. Ik heb een snelle en effectieve aanpak gevonden waardoor 1 consultatie meestal voldoende is."
Adres: Hoogstraat 103, 2830 Tisselt, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0472741885
Stad: Tisselt
Route: Hoogstraat 103
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: Hondenkapsalon Tisselt, Gedragstherapie honden prijs, Hondenkapsalon Willebroek, Hondenkapsalon grote honden, Hondenkapster Willebroek, Puppyles, Asociale hond, Hondenkennel tisselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grond-tuinwerken Robijns Grond-tuinwerken Robijns 720 meter welkom op de fb pagina van grond-tuinwerken Robijns G&J BVBA. U kan hier enkele foto'...
WDW-Service WDW-Service 906 meter Onderhoud en herstelling van materieel voor burgerlijke bouwkunde-graafmachines,wiell...
Recensies
Met Basil, onze border terrier er voor het eerst geweest. Een nieuwe prachtige geplukte hond terug mee gekregen. Hond mega relax en blij. Baasjes idem. Super tevreden.
Dankjewel voor zo snel ons te helpen met ons Amigo-tje . Hij ziet er super schattig uit, veel beter, zeer verzorgd, hygienisch en reukt lekker. Dankjewel voor de goeie zorgen
Zeer tevreden over de diensten van Melissa als trimster en gedragstherapeut voor onze poedelpup
Kon ja vijf minuten het gedrag van een beestje van vijf kilo en veertien jaar oud niet aan en wilde er niet meer verder aan werken gevolgd door een hele hoop theorie uit een gedragscursus.
Unicanis is TOP! Zowel het trimsalon als de hondenschool zijn een absolute aanrader voor elk baasje die een goed opgevoede en verzorgde hond wil! Toen ik een jaar geleden een Cavalier King Charles pup in huis nam, wou ik immers maar 1 ding: een welopgevoede hond waar ik overal mee kan komen. Dankzij de tips van Melissa is Theo nu de max van een hond! Haar opleiding als hondengedragstherapeut zijn ook een meerwaarde in het trimsalon. Door haar aanpak voelt Theo er zich meteen op zijn gemak en is hij altijd super mooi na iedere kapbeurt!
Enkele dagen geleden hebben we onze Shiba Inu Kyra laten uitblazen. Daar onze hond geen gemakkelijk karakter heeft, verkozen wij dit bij kapsalon Unicanis te laten doen. We hadden al veel goeds van Melissa Rottiers gehoord. Ze had heel veel geduld en kon heel goed omgaan met Kyra's nukken. Kyra zag er naderhand picobello uit, wat een verschil met ervoor. Onze kleine keeshond Snoepie was ook aan een trimbeurt toe. Melissa heeft hem supermooi geknipt. We zijn echt tevreden.
Het was mijn eerste bezoek met mijn hondje Lola bij Unicanis. We zijn daar heel vriendelijk ontvangen en Lola zag er na het bezoek heel mooi en zeer goed geknipt uit. Als je een goed kapsalon voor je hondje zoekt ben je hier op juiste plaats.
Dankjewel voor zo snel beschikbaar
Mijn hondje Ozzy was super mooi na de trimbeurt bij Melissa Rottiers. Bedankt! En haar nieuw eten vindt ze heel lekker!
Steeds vriendelijk en met de nodige bagage zal je hond geholpen worden. Wij volgden al lessen, maakten gebruik van de opvang en het trimsalon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid