facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uneed2fix

Uneed2fix

Info

Reparations Tablettes Smartphones et Ordinateurs ( Mac & PC )
Depannage informatique
Dépannage TV

Geschiedenis

Spécialisé dans le domaine de la réparation de smartphone et tablettes depuis 2012, nous proposons un services de réparation pour smartphones, tablettes et ordinateurs en atelier et à domicile pour les professionnels et particuliers.

Nous disposons d'un savoir faire très développé dans le domaine de la réparation des produits Apple mais nous réparons également certaines autre grandes marque telles que Samsung, Huawei et Sony. Nous effectuons également du dépannage informatique aussi bien pour les professionnels que pour les particuliers.
Nous nous déplaçons à domicile moyennant des des frais de déplacement ( voir tarifs ) mais nous vous conseillons de déposer votre machine directement en atelier pour vous éviter ces frais si vous en avez la possibilité.



"Spécialisé dans le domaine de la réparation de smartphone, telephones portables, GSM et tablettes depuis 2012 situés dans la région de La Louvière à proximité du Roeulx, Binche, Nivelles, Charleroi. Nous proposons des solutions et services informatiques pour les professionnels et particuliers allant du dépannage informatique reformage PC, installation d’antivirus, dépannage en entreprise et à domicile à la réalisation de sites internet .Nous effectuons également la vente de materiel informatiques et de pièces détachées pour tablettes et smartphones ainsi qu’une large gamme d’accessoires"
Adres: Rue Charles Bernier 4, 7110 Maurage, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0494 72 32 93
Stad: Maurage
Route: Rue Charles Bernier 4
Postcode: 7110


Recensies
Een switch lite gedeponeerd die met moeite maar met tussenpozen oplaadde. Bijna 30 euro betaald voor diagnose om het te herstellen zonder de poort, nu 100% uitlaadbaar. Vermoedelijk het moederbord H.S en gebarsten. Ik denk erover om het zelf te openen om te controleren of het niet simpelweg is afgescheurd/afgescheurd bij de autopsie, gezien de heersende goede trouw... Er wordt mij aangeboden om er een frankering op te doen en alles opnieuw te factureren om terug te keren naar het punt 0! De hoogte... Je stort iets, je betaalt, de een geeft het gehavender terug dan het is maar het is, ik citeer: "normaal". Nu heeft de console van mijn dochter geen poort meer en is inderdaad H.S. Adres heel duidelijk vermijden!!! Ja meneer, hoop door op deze manier te werken niets anders te verzamelen dan dit soort opmerkingen! Toekomstige klanten: ga je gang... Bewerken: het antwoord op mooi zijn verandert daar niets aan. We bellen niet, we waarschuwen niet. Dienst 0. Bedankt. Tot ziens.
Wauw, wat efficiënt! Een vriendelijk en bekwaam telefonisch onthaal, door een jonge meid die weet waar ze het over heeft. Ter plaatse een georganiseerde en efficiënte ontvangst, en de baas stelt de juiste vragen. Nauwkeurige diagnose uitval van een op maat gemaakte computer, snelle reparatie, nette prijs. Wat meer ? Als ik 6 sterren zou kunnen plaatsen, zou ik dat doen!
Goed werk geleverd in minder dan een uur, we konden op zaterdagochtend 30 minuten voor onze aankomst een afspraak maken voor een reparatie van een gebarsten scherm! Telefoon als nieuw! Ik raad aan !!
Service ter plaatse lang iets beter te doen 1 persoon voor de workshops en de receptie c ingewikkeld. Reparatie oké.
zeer warm welkom. Gegevens overzetten van mijn iPhone 5S gebroken scherm naar iPhone 7. Ik raad deze meneer zonder zorgen aan, gezien zijn professionaliteit, vriendelijkheid en efficiëntie. Ik moet ook snel terug in vergelijking met een andere telefoon en een storing op een iMac. Onlangs mijn iPhone XS Max gerepareerd zeer snelle service. Voordelige prijs in vergelijking met wat er op Google te vinden is in Brussel.
Super service, ultra bekwaam en eerlijk. Om aan te bevelen, het ontbreekt aan zo'n professional.
Een snelle en zorgvuldige reparatieservice! Mijn iPhone was binnen 30 minuten gerepareerd En daarnaast is de kwaliteit van het scherm zeer correct, in tegenstelling tot andere reparateurs in hun regio. Zonder aarzeling aanbevelen!
Ik ging naar Maurage Anthony en de man is superbekwaam en super aardig. De prijs voor de reparatie van mijn HUAWEI was meer dan correct. Ik raad 100% aan.
Kwaliteitsservice en goede prijs-kwaliteitverhouding, mijn iPhone 8 was binnen 30 minuten gerepareerd en ze bieden ook vervangende onderdelen. Van mijn kant heb ik gekozen voor een 100% officieel gerecycled scherm, facturen worden per e-mail verzonden, heel praktisch om verliezen te voorkomen en bovendien is het milieuvriendelijk :
Ik heb mijn iPhone 6 meegenomen omdat mijn scherm onbruikbaar was. Herstart over 20 minuten! Super Service en een van de goedkoopste in de regio! En geeft goed advies. ik raad aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid