facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Une fleur à la main

Une fleur à la main
Adres: Chaussée de Louvain, 601, 5020 Champion, Namur, Belgium
Telefoonnummer: 0486/56.55.16
Stad: Champion
Route: Chaussée de Louvain, 601
Postcode: 5020


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00

Recensies
In mijn commentaar wil ik de goede smaak van deze winkel onderstrepen... Ik ben een fan van decoratie en ik geef toe dat ik alleen daar de kleine goudklompjes de vazen vind om mijn interieur te accentueren... zonder mij ruïneren... en God weet dat ik decoratiewinkels ken... een foto is meer waard dan woorden...
Twee ervaringen en twee teleurstellingen. Eerste ervaring: ontvangst meer dan twijfelachtig en de verkoopster eiste contante betaling. Gedwongen om naar de bank naast de deur te gaan om geld op te nemen en terug te keren om te betalen. Terwijl de bancontact beschikbaar was. Tweede ervaring: weer nul-sterren welkom. Indruk van verontrustend toen we niet veel vroegen. Jammer want de winkel is mooi en goed gepresenteerd. Maar de ontvangst is echt aan herziening toe.
Ik was erg teleurgesteld over mijn eerste bezoek; Ik vraag om twee rozen om in te pakken voor mijn 2 kinderen; 2 kleine verpakkingen met gerecycleerd papier oké maar als het goed gedaan zou zijn zou het ook goed zijn...met een visitekaartje ok en een rafia ok Ze vragen me 8€ Ik vraag de verkoopster? Ik begrijp niet hoeveel je rozen kosten? Ze vertellen me dat ik twee keer betaal voor de verpakking en het visitekaartje? Ik heb nog nooit zo'n prijs en reflectie gehad van andere bekende bloemisten in de regio! De verkoopster was niet vriendelijk. Jammer dat ik niet weet hoe ik de foto van de 2 rozen moet plaatsen. En ik wil zeggen dat ik het aan de balie heb opgegeven. Gewoonlijk is 2 rozen om aan te bieden +~ 6€ Al het beste !
Ik raad het ten zeerste aan ... echt niet teleurgesteld ... de montage was geweldig.
Leuke kleine bloemist met een geweldige selectie, vriendelijke persoon.
Ik ben al ongeveer 1 jaar klant ... de eigenaar is erg glimlachend, zeer attent, aangenaam, de service is perfect, ik begrijp en onderschrijf de kritiek absoluut niet? Is het 1 wraak of iets anders weet ik niet maar ik vind het echt heel kleinzielig !!!!!!
Gisterochtend ging ik naar de winkel "Une fleur à la main" om te solliciteren op de vacature die ik op Facebook vond. De winkel was gesloten, de manager was haar winkel aan het opruimen, ze liep naar de deur om me te vragen wat ik zocht. Ik vertelde hem dat ik wilde solliciteren en gaf hem mijn CV en mijn motivatiebrief. Terwijl ze de deur gesloten hield, vroeg ze me door het raam of ik bloemist was, ik zei nee, ze draaide zich meteen om om haar gang te gaan! Wat een teleurstelling! Ze luisterde niet naar me, ik merkte dat ik in opspraak kwam toen ik de moeite had genomen om te verhuizen en een begeleidende brief te schrijven geen copy/paste. Ik kan begrijpen dat mensen een slechte dag kunnen hebben, maar ik realiseer me niet dat we het goede humeur van anderen kunnen schaden... Veel succes voor haar en degene die door die deur kan lopen om eraan te werken!
Persoon helemaal niet warm, erg onaangenaam, wil geen geld uitgeven als je en aangevallen voor zijn handel niet wordt geadviseerd. Ik ga liever op de rijbaan van nanine of de bloemist komt niet uit het niets om je aan te vallen een ster zo veel, maar niet de keuze als je onze mening bedoelt
Decoratie - Net - Verbeelding - Versheid - Originaliteit - Keuze - Kwaliteit - Welkom: Een uitzonderlijke bloemist... Bravo Isa!
Van het onthaal tot het maken van prachtige arrangementen of boeketten... alles klopt! Deze baas is een echte bloemenkunstenaar...
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Une fleur à la main.

Champion bloemist

openingstijden, locatie, vervoer. Chaussée de Louvain, 601 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Une fleur à la main adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Une fleur à la main. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Une fleur à la main delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid