facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Une Autre Histoire

Une Autre Histoire

Info

Restaurant,Traiteur
Banquets, organisations d'événements,...

Adres: Môgreto 1, 1457 Walhain
Telefoonnummer: 010 65 65 66
Stad: Walhain
Route: Môgreto 1
Postcode: 1457



op zoek naar gerelateerd: Une Autre Histoire Walhain Facebook, Une autre histoire horaire, Une Autre Histoire avis, Carte Une Autre Histoire, Restaurant Walhain
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La table des gourmands La table des gourmands 2 km cuisine simple et conviviale
Recensies
Op 21/7/22 met 3 koppels in dit gezellige restaurant gegeten. Heel vriendelijke ontvangst door Luca en de patron! Heeeeeeeel lekker gegeten!!!
De kwaliteit van het hapje was blijkbaar een voorbode van wat komen ging. Een eenvoudig groentensoepje zonder body en een ijskoude mousse van forel. Het voorgerechtje leek rechtsteeks uit de koeling te komen. Een Suzie wafel of 'Gaufrette croustillante' vergezeld van enkele grijze garnalen en een aardappelslaatje. Met het hoodgerecht de 'marcassin' de moed volledig opgegeven. Diepvries everjong met een glazige structuur zonder veel smaak. Diepvries patatje uitgedroogd uit de oven : pommes "Toupie". En ja het appeltje was wel lekker. Daarvoor moet je ook niet voor kok geleerd hebben. De gerant stond heel de service lang te babbelen met de gasten. De nijvere hulp in de keuken kon blijkbaar de microgolfoven alleen af.
Warm welkom en aangename sfeer. De keuken is redelijk. Gewoon een nadeel van de locatie van de tafel aan de achterkant van de kamer, omdat ik het gevoel had buitenspel te staan ​​met 4 andere tafels. Anders is de service onberispelijk en zorgzaam. Parkeren: Kleine parkeerplaats met ongeveer tien voertuigen Rolstoeltoegankelijkheid: Gemakkelijke toegang voor mensen met beperkte mobiliteit, evenals de opstelling van de tafels.
Top restaurant dat we dit weekend hebben mogen testen!!! Het personeel is aardig en het eten heerlijk. Een favoriet voor het voorgerecht wat een ware smaakexplosie was voor de smaakpapillen
2e bezoek: Altijd vriendelijk onthaal, goed uitgelegd menukaart en heerlijke gerechten. Geweldige avond hier doorgebracht. We zaten op het terras omdat het mooi weer was. Zeer aangename en ontspannende omgeving. Obers attent en zeer behulpzaam. Onze gerechten en onze desserts waren allemaal uitstekend. Het menu verandert volgens de seizoenen. Geweldige timing van start tot finish. Ik kan dit restaurant alleen maar aanraden. Vergeet niet van tevoren te reserveren, want het is er vaak druk.
Absoluut perfect niets te zeggen met de zeer vriendelijke baas met anekdotesEten: 5/5
Geweldig restaurant. Verfijnde en creatieve gerechten. Superwarm welkom. We hadden een geweldige tijd.
Zeer mooie ontdekking. Het menu van 50 € is een beetje duur voor slechts een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Maar uitstekend en uiteindelijk voldoende in kwantiteit. Zeer vriendelijke service en mooie omgeving.
Uitstekende keuken van voorgerecht tot nagerecht. Echt een leuke kleine tafel, zeer goede, zeer verse producten. De prijzen zijn meer dan correct gezien de kwaliteit van de maaltijd. Mede dankzij jou hebben we een geweldige avond gehad. Bedankt aan de chef-kok en zijn zeer vriendelijke personeel.
Alles was perfect, zowel de service als het menu van start tot finish. Zeer goede ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid