facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Un Matin Au Jardin

Un Matin Au Jardin

Info

UN MATIN AU JARDIN is een concept store waar je terecht kan voor verse bloemen en slow lifestyle items.

Geschiedenis

UN MATIN AU JARDIN is een concept store waar het simpelere leven opnieuw een plaats krijgt. Alles wat je bij ons vindt, van bloemen tot design, draagt bij tot genieten, tot trager leven, tot kostbare momenten met je vrienden. Terug naar de essentie. We houden er namelijk niet (meer) van om moeilijk te doen als eenvoudig ook kan.

Elke week kan je bij ons terecht voor een royale portie frisse bloemen. Verser dan vers, door ons met oog voor seizoen en kwaliteit samengesteld. Een beperkte keuze aan pure natuur, simpel genoeg?

In onze concept store verzamelen we ook zuivere lifestyle producten, kleine interieurobjecten en handgemaakte accessoires. Een mix van grote en kleinere, eerlijke merken. Lokaal bedacht, gecreëerd met respect voor ambacht en vakman, met visie op een duurzame toekomst of met een sterk persoonlijk verhaal erachter.

En tot slot vieren wij het leven graag, met een aperitief, liefst in onze tuin en met zoveel mogelijk mensen erbij. Of wat dacht je van een privé-avondshopping in onze winkel met je vriendinnen, een workshop? Drinks are on the house!

Adres: Miskom-dorp, 21, 3472 Kersbeek-Miskom, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32474662253
Stad: Kersbeek-Miskom
Route: Miskom-dorp, 21
Postcode: 3472


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid