facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UN AIR de Famille

Adres: Place du Perron 36 , Theux 4910, BE
Telefoonnummer: 087 63 11 30
Stad: Theux
Route: Place du Perron 36
Postcode: 4910



op zoek naar gerelateerd: Piazza Cucina Theux, Le Pied de la Fagne, La Ferme aux plumes, Au Vieux Cerexhe, Toofy's, L'Art de Vivre Spa, Le Banneway, La Cour de la Reine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beauve Albert Beauve Albert 30 meter
Le Perron Le Perron 49 meter
Le Petit Chef Le Petit Chef 105 meter Heerlijk frites en brochettes aanrader.
Lupo Angelo Lupo Angelo 511 meter
Recensies
Uitstekend gegeten en onberispelijk bediend. Het restaurant is gezellig. Reserveren aangeraden.
Lekker gegeten, vriendelijke en hartelijke bediening.Eten: 5/5
Keuken kan een drukke zaterdagavond niet aan. Geen enkele logica in het uitserveren van de gerechten. Mensen die een half uur later komen krijgen hun hoofdgerecht eerder. Er werd ons na bijna 1,5 uur wachten beloofd dat het eten zou komen in 10 minuten tijd. Het kwam na bijna 2 uur wachten. Het ergste is nog geen excuses van de kok die even naar je tafel loopt. De gastvrouw wuift onze kritiek weg en zegt dat er teveel mensen tegelijk binnen komen. Zo gaat het nu eenmaal op een zaterdagavond is haar antwoord. Nog twee sterren gezien het eten prima is maar de prijs/kwaliteit mager is.
Wat een ervaring! Overheerlijk eten, prijs kwaliteit dik in orde, vriendelijk personeel, leuke setting.. Wat wil een mens nog meer? Een avond om van te genieten. Wij komen terug!
Het eten was oke, echter hebben we 2 uur moeten wachten tussen het voor- en hoofdgerecht. Net op het moment dat we weg wilde gaan kwam het hoofdgerecht. En nee het was zeker NIET de moeite waard om te wachten. Geen excuses of drankjes. Waren ook al een half uur aan het wachten op drinken, want ondertussen wordt er ook nog eens niet voor je gezorgd tijdens het lange wachten. Al met al echt een teleurstelling en ik raad het niemand aan.
Voor de prijs zeer goede kwaliteit. Zeer vriendelijke ontvangst! De aanrader die we kregen op de camping l'escargot was zeker terecht!
Mooi en aangenaam ingericht restaurant. Alles zag er kraaknet uit. Vriendelijke uitbaters. Het was niet druk en er kon gerust een babbel af. Het eten, vis in een krokant korstje met noten, knapperige seizoensgroenten en een overheerlijke purée, was voortreffelijk. Ook de witte huiswijn er bij was een streling voor de tong. Een aanrader!
In het centrum van Theux. Klein, aangenaam en vriendelijk restaurant. Lekkere variërend klassiek en anders gerechten. Beperkte kaart doch keuze of variatie is voldoende. Faire prijs voor de gerechten. Goede service. Kortom leuke setting. Een klein geheim in Theux.
Konden er jammer genoeg niet gaan eten door corona maar de afhaal was dik in orde. Moelleux de porc, super lekker stuk vlees.
Lekker gegeten! Snel bediend, beperkte kaart maar voor ieder wat wils. Verse producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid