facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UmoveFit Personal Training / Kinesitherapie

UmoveFit Personal Training / Kinesitherapie

Info

Personal training
Sportspecifieke revalidatie
Functional training
Sportkinesitherapie
Letselpreventie
Manuele therapie

Geschiedenis

UmoveFit is praktijk waar je individueel of in kleine groepen kan komen sporten. Kwaliteitsvol en pijnvrij bewegen, passie voor sport en beweging, motivatie, plezier, sfeer en een individuele aanpak staan bij ons centraal.

Binnenkort zal Umovefit ook kinesitherapie aanbieden in de gloed nieuwe locatie in Wichelen. Recreant, topsporter of ben je gewoon iemand die graag actief bezig is in het dagelijks leven? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

Met andere woorden bieden wij personal training, preventie van klachten en/of letsels, algemene activatie, sportspecifieke kinesitherapie en revalidatie, algemene kinesitherapie en manuele therapie aan.

Geen eentonige oefeningen aan toestellen, maar functionele oefeningen waarbij je werkt met het eigen lichaam, kettlebells, vipr, ...

Adres: Bohemen 2, 9260 Wichelen
Telefoonnummer: 0477294503
Stad: Wichelen
Route: Bohemen 2
Postcode: 9260



op zoek naar gerelateerd: Fitness Lede, Sanitas Wichelen, Crossfit Wetteren
Recensies
Heel goede begeleiding!!!!
Super toffe plaats om eigen conditie te verbeteren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid