facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Umamido

Info

Umamido, the way of the savoury.

Geschiedenis

Umamido is a Japanese ramen shop. Ramen are Japanese noodle soups and at Umamido, we serve ours the way it’s supposed to be: the full monty!



"Umamido Leuven has just been refurbished, with bright new fixtures and a fresh style. Our new menu mixes all your favourites like the Original Ramen of the Chef with new budget-friendly ramen bowls for Leuven’s large student population. Centrally located on the Tiensestraat just meters away from the Grote Markt and KU Leuven campuses, we’re ready to share our passion for Japan with you!"
Adres: Tiensestraat 18, 3000 Leuven
Telefoonnummer: +32 2 644 14 99
Stad: Leuven
Route: Tiensestraat 18
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Umamido Gent, Umamido Brussel, Ramen restaurant Leuven, Umamido flagey, Ramen Gent, Umamido leuven tripadvisor, Umamido Antwerpen, Umamido calories
Recensies
Goed Japaans restaurant met verschillende soorten vlees en vegetarische gerechten, heel smaakvol danzij dat lekker bouillion! De suggesties van de chef waren zeker de moeite. Wij hadden ook gyozas als starter, ook super! De bediening was snel en heel vriendelijk! Wel een smalle ruimte met weinig plaats voor te zitten... En dat maak je af in de kleine wc, waar je amper kan rechtstaan of zitten en eerlijk gezegd niet zo proper. Pal in het hart van Leuven
De peking eend á 20 euro gaf me een aantal kleine extra dunne lapjes ipv een mooi stuk peking eend zoals hun filiaal in Amsterdam. De chili olie bracht de smaak wel een level hoger! Voor diabetici enkel water of thee mogelijk helaas.
lekker! Ik had de originele ramen van de chef met het special gebrouwen biertje. Het vlees viel zo uit elkaar, met groentjes die er heel goed bij gaanlet op: lichtjes pikant. Zeker een aanrader!
Heel lekker gegeten, maar héél onvriendelijke bediening. Al tijdens de maaltijd moesten we 2 maal om drank vragen omdat het maar niet kwam. Erna werden tegen 21u30 niet zo vriendelijke gevraagd om naar buiten te gaan omdat ze wilden sluiten. Op dat moment waren we nog aan het eten. Ook het samenzetten van tafels met stoelen erop, frigo's aanvullen etc zijn niet aangenaam als je nog aan het eten bent. De manager van de Umamido van Elsene was aanwezig en deze man was, in tegenstelling tot de lokale bediening, wel heel vriendelijk. Heel jammer, want dit was wat een domper van een zeer lekkere maaltijd.
We zijn hier al een aantal keer komen eten, en tot gisteren waren onze wensen voldaan. Onvriendelijke bediening die haar mening klaar had staan. Gisteren zijn we komen eten en bij het bestellen hadden we gevraagd of onze soep kokend heet kon zijn, dit is vaak niet het geval. Ze antwoordde hierop "normaal is dat zo". We hebben het daarbij gelaten en afgewacht tot we onze gerechten kregen. Wat we dus hadden verwacht, was ook effectief zo. Je kon je vinger erin steken zonder je te verbranden. We roepen de blonde serveerster terug en vragen of de soep warmer kon gemaakt worden. Ze nam met veel tegenzin de kom terug mee en liet er extra soep in doen en antwoordde dat ze geen microgolf hebben. Wat is er gebeurd met een pannetje nemen en het even tot koken te brengen? Alle vorige keren hebben we dit ook gevraagd en onze wens is telkens zonder problemen uitgevoerd geweest. We hebben deze keer absoluut niet genoten van ons eten en al zeker niet van de bediening. Met een sorry zijn we niks, we hebben gewoon de volle pot betaald en de pret van de avond was er al vanaf. Communiceren via jullie mail hoeft niet. Ik heb de tijd genomen om het via deze weg aan jullie laten weten.
Lekkere Ramen bowls. Snel geserveerd en zeer smakelijk. De ongemakkelijke krukjes moet je er wel bijnemen, of je vindt snel een plaats op de doorlopende muur bank.Eten: 5/5
Eerste ervaring was heel goed. Weekje later meteen terug geweest. Wij kregen vooral heel onvriendelijke service de tweede keer. De jongedame sprak alleen Engels en werd meteen geïrriteerd wanneer ik haar niet begreep. Ook was de kip in mijn ramen niet 1/5 van de normale portie en was dit ook echt puur afval vlees waar bijna niet door te bijten was. Zonde dat het op 1 week tijd zo'n drastisch verschil was.
Wij komen hier regelmatig eten en elke keer is het weer superlekker! Een must do voor iedereen.
Super vriendelijk bediening en ook heel lekker eten en ook de bijgerechten zijn de moeite waard om te proberen! Gezellig om te zitten, al zijn de krukjes niet zo comfortabel. De porties zijn zeker groot genoeg en de echt grote eters kunnen altijd extra noodles bestellen.
De Ramen soep is zeer lekker en een aanrader. In het restaurant is de voertaal blijkbaar Engels wat toch jammer is. Er is wel een personeelslid dat Nederlands spreekt. Het interieur is sober. Je zit er op een tabouretje zonder rugleuning. Maar het concept is dan ook eten en wegwezen want er zijn nog wachtenden. Wordt voornamelijk bezocht door studenten. Vriendelijk personeel en op vraag krijg je mes en vork ipv de houten stokjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid