facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ultimi Totaalprojecten

Ultimi Totaalprojecten

Info

Ultimi is uw partner voor al uw afwerkings- en interieurprojecten!

Geschiedenis

Ultimi totaalprojecten heeft als missie om een totaaloplossing aan te bieden op het vlak van interieurontwerp, aanneming en uitvoering voor professionele en private gebouwen. Dit alles gedragen door een ambiteus, gedreven en gepassioneerd team van professionele medewerkers. Contacteer ons voor meer informatie.



"Droomt u ook van een zorgeloze renovatie? Maar weet je niet goed hoe je er aan moet beginnen? Welke aannemers moet je kiezen? En wie volgt dan de planning op? Zoek niet verder… Ultimi totaalprojecten biedt een totaaloplossing op het vlak van interieurontwerp, renovatie, verbouwing en aanneming. Of het nu gaat om een nieuwbouw of een bestaand gebouw, u kan bij Ultimi terecht vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering.Renovatie, Verbouwing, Inrichting & afwerking."
Adres: A. L. Huxleystraat 2, 9881 Bellem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09 381 75 15
Stad: Bellem
Route: A. L. Huxleystraat 2
Postcode: 9881


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00

Recensies
Nemen geen verantwoordelijkheid op voor de schade die hun onderaannemers aanrichten en schuiven het af op anderen. Beweren dat ze foto’s hebben om het tegendeel te bewijzen, maar leveren deze niet!
De beste in de regio
Correct, snel en vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid