facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ukkel-Kalevoet

Ukkel-Kalevoet
Adres: Alsembergsesteenweg, 1180 Ukkel, België
Staat: Brussel
Stad: Ukkel
Route: Alsembergsesteenweg
Postcode: 1180


Recensies
Coole graffiti in de doorgang tunnels maar verder basic treinstation
Het is slecht onderhouden. Er zijn 2 tunnels onder de sporen en ze ruiken naar plas. Het mooie is dat er een overdekte fietsenstalling is.
Zeer snel om het centrum van Brussel te bereiken. Verbinding met tram 51. Vijf sncb-haltes in Ukkel: Ukkel-Stalle, Ukkel-Kalevoet, Vivier d'Oie, Sint-Job +tram 92 en Moensberg.
Functioneel maar slecht onderhouden en getagd station dat de wijk in tweeën deelt.nOm van de een naar de ander te gaan, moet je een heel donkere ondergrondse tunnel nemen, niet erg uitnodigend en niet begaanbaar voor fietsers, stoelennrolstoelen en kinderwagens.
Mooi en schoon. U kunt uitstappen en toegang krijgen tot vele andere diensten, hetzij met de bus, scooter of fiets...nDicht bij winkels en zeer goede verbinding met hoofdweg en stadscentrum
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid