facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitvaartzorg Valentijn Crynen

Uitvaartzorg Valentijn Crynen

Info

Uitvaartverzorging met zorg en aandacht voor de overledene en voor de nabestaanden. Ongeacht waar u woont.

Adres: Handelslei 194, 2980 Sint-Antonius, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 384 11 34
Stad: Sint-Antonius
Route: Handelslei 194
Postcode: 2980



op zoek naar gerelateerd: Uitvaartcentrum Schilde overlijdensberichten, Overlijdensberichten Sint-Antonius, Overlijdensberichten Zoersel, Begrafenissen Jochums, Overlijdensberichten Brecht, Overlijdens Malle, Overlijdensberichten Jochems, Begrafenisondernemer Halle Zoersel
Recensies
Valentijn en zijn collega Tom maakten voor mij een wereld van verschil. In een periode waarin je elke houvast kwijt lijkt te zijn, boden zij een betrouwbaar ankerpunt. Op elk moment waren zij beschikbaar met een rust en professionaliteit die mij het volste vertrouwen en geruststelling gaven. Ik kijk met een warm hart terug naar de herdenking van mijn moeder, die precies was zoals ik hoopte - met oog voor de kleinste details. Wij kregen veel fijne reacties op de verwelkoming en organisatie door Valentijn en zijn team. Ik hoop dat ze nog lang de passie voor hun werk mogen ervaren, want dat is een echt geschenk voor nabestaanden.
Valentijn heeft samen mijn zijn collega's er voor gezorgd dat mijn vader een mooi afscheid heeft gekregen. Ze namen alle tijd om alles door te lopen, organiseren. En niet alleen dat allemaal, maar ook emotionele steun en een luisterend oor. Het heeft mij enorm veel deugd gedaan dat wij zo veel goede commentaren hebben gekregen dat de dienst "zo mooi" was. Dankjewel
Na het overlijden van mijn moeder werden wij op een zeer professionele manier begeleid door Valentijn en zijn mensen. Ze waren altijd bereikbaar voor onze vragen en bekommernissen. Ze hebben er dan ook voor gezorgd dat wij ondanks het droevige gebeuren met een goed gevoel afscheid hebben kunnen nemen van haar. Bedankt daarvoor!
Valentijn begeleidt je tijdens het uitvaartproces op professionele, ingetogen manier. Het plots overlijden van een naaste is ingrijpend. Valentijn helpt je op een rustige manier doorheen de praktische beslommeringen. Je kan steeds met al je vragen, hoe klein zo ook zijn, bij hem terecht. Hij was voor mijn moeder, broer en mezelf een grote steun.
Heel tevreden van de persoonlijke en aangename begeleiding in de moeilijke dagen na het overlijden van onze moeder. De afscheidsplechtigheid was erg mooi verzorgd met veel oog voor persoonlijke details. Onze contactpersonen, Valentijn en Tom zijn zeker een steun en gids geweest in het ganse verloop van die zware dagen. We waren dan ook zeker tevreden van de aanpak en afwerking door Uitvaartzorg V. Crynen.
Op zijn zeer natuurlijke, rustige en serene manier heeft Valentijn ons door een zeer moeilijke periode geloodst. Niets was teveel, op geen enkel ogenblik, steeds stond hij er om ons te adviseren. De uitvaart op zich was tot in de puntjes verzorgd. Als familie hebben wij hier enkel leuke herinneringen aan, die ons zeker en vast gaan helpen de komende tijden door te komen. Om eerlijk te zijn, dit was de 2° ervaring met Valentijn. Mijn schoonmoeder is 2 jaar geleden overleden en ook toen was de ervaring uiterst bevredigend, vandaar dat we ook voor de uitvaart van mijn vader niet getwijfeld hebben om door Valentijn te laten uitvoeren. Beste Valentijn, vanwege onze ganse familie een hartelijke dank-U-wel voor deze perfecte, maar zo persoonlijke uitvaart. Familie HOEFNAGELS
Wij kregen op erg korte tijd drie keer een overlijden te verwerken. De uitvaart werd 3x door Valentijn Crynen en zijn team verzorgd. Zij stonden ons met raad en daad bij en zorgden ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld was. Onze familie heeft een erg goed en warm gevoel overgehouden aan de vlotte, vriendelijke en uiterst professionele houding van deze mensen. Als mensen iemand verliezen is het moeilijk om onmiddellijk te schakelen naar het organiseren van de dienst en de praktische rompslomp die dit met zich meebrengt. Valentijn en zijn team waren steeds bereikbaar voor ons. Wij zijn hen oprecht dankbaar hiervoor.
Heel vriendelijke en professionele mensen.super goede begeleiding. Zeker aan te raden !
Een warme, zorgzame en persoonlijke begeleiding in tijden van intens verdriet. Valentijn en zijn team zorgen ervoor dat een trieste periode draaglijker wordt. Ze staan non stop klaar om alle vragen en bezorgdheden weg te nemen en nemen de tijd om naar je verhaal te luisteren. Ik kan er enkel maar met positieve en warme herinneringen aan terugdenken.
Dank zij Valentijn en zijn team hebben wij op een mooie warme manier afscheid genomen van ons moeke. Het was echt hartverwarmend hoe wij zijn bijgestaan in ons verdriet. De heel persoonlijke en professionele begeleiding was voor ons een grote troost.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Uitvaartzorg Valentijn Crynen met het openbaar vervoer


Sint-Antonius Bethaniëlei 110 meter
406
410
412
414
419
607
618
619
Sint-Antonius Bethaniëlei 130 meter
406
410
411
412
414
419
607
618
619
Sint-Antonius Bethaniëlei 150 meter
Sint-Antonius Bethaniëlei 160 meter
411
Sint-Antonius Bethaniëlei 260 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid