facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitvaartzorg - begrafenissen - Grafzerken Bael bvba

Uitvaartzorg - begrafenissen - Grafzerken Bael bvba
Adres: Stationsstraat 13, 9450 Haaltert, België
Telefoonnummer: 054 33 36 83
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Haaltert
Route: Stationsstraat
Huisnummer: 13
Postcode: 9450


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 14:00–18:00
woensdag: 14:00–18:00
donderdag: 14:00–18:00
vrijdag: 14:00–18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Woorden schieten mij te kort om de ervaring met dit uitvaartcentrum te beschrijven.nNa het overlijden van mijn klein kind gingen ze alles in het werkstellen om hem zo snel mogelijk naar Haaltert terug te brengen was de wens van mijn dochter. 's morgens was hij nog steeds niet in het rouwcentrum, na informeren bleek dit toch maar een futiliteit te zijn en gingen dit ook zo doorgeven aan mijn dochter.nEen ander uitvaartcentrum kon na een telefoontje om 9u bevestigen dat ze om 10 het lichaampje gingen ophalen en 's middags was hij reeds bij hen en kon mijn dochter al langsgaan voor de verder regeling.nIk snap niet hoe zo'n mensen met zo'n ingesteldheid in deze branche kunnen of durven werken. In momenten van je diepste verdriet verwacht je toch enige steen en begrip.nBlijkbaar is enig vorm van empathie bij Bael ver heel ver te zoeken.
Ik wil eventjes een dankwoord geven aan begrafenissen Bael in haaltert. In deze branche kunnen we nooit over evidentie spreken. De manier waarop deze mensen steeds het beste van zichzelf geven, vind ik bewonderenswaardig. Ik hiervoor ook me even specifiek richten tot sabine. Blijf wie je bent. Je doet het super.
Geen respect voor de nabestaanden. Je kan duidelijk merken dat dit hun broodwinst is en dat je uiteindelijk maar één van de zovele bent. Empathie is ver te zoeken!
Met geen woorden te beschrijven hoeveel verdriet deze harteloze vrouw mij heeft aangedaan.nHier zien ze mij nooit meer terug.
Goede ervaring gehad!nZe hebben alles goed geregeld en zijn enorm behulpzaam/begripvol.nIk kan ze alleen maar aanraden.nnBedankt voor alles!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid