facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitvaartcentrum Matheï

Uitvaartcentrum Matheï

Info

Omdat elk afscheid uniek is...

Geschiedenis

OMDAT ELK AFSCHEID UNIEK IS...


Omdat een overlijden geen tijd kent, zijn wij permanent bereikbaar.

Gezien wij op elk moment opgeroepen kunnen worden, kan de winkel onverwacht gesloten zijn.
Je kan dit best telefonisch controleren.



""Als je wordt geconfronteerd met een overlijden is het belangrijk dat je beroep kan doen op een ervaren persoon. Want een waardig afscheid biedt troost. Indien je vragen hebt, geven wij je graag vrijblijvend advies. - toonzaal/winkel - twee rouwkamers - twee familiekamers - eigen aula 120 personen - mogelijk tot koffietafel 90 personen - parking 75 wagens"
Adres: Kloosterstraat, 48, 3740 Bilzen
Telefoonnummer: 089491727
Stad: Bilzen
Route: Kloosterstraat, 48
Postcode: 3740


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 15:00
Dinsdag: 10:00 - 15:00
Woensdag: 10:00 - 15:00
Donderdag: 10:00 - 15:00
Vrijdag: 10:00 - 15:00
Zaterdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Overlijdens Bilzen Hayen, Funerarium Hayen, Hayen Hoeselt, In memoriam Merken Bilzen, Uitvaartcentrum Merken, Uitvaartcentrum Theunissen, Begrafenissen Driesen Hoeselt, In memoriam Riemst
Recensies
Alle contacten vanaf de ophaling de overledene tot en met de koffietafel verliepen respectvol, efficiënt en met inachtname van onze persoonlijke bekommernissen. Los van de indrukwekkende en zeer praktische accommodatie, is vooral het goed gevoel dat je overhoudt aan de afhandeling van alle onderdelen van dit afscheid, dat een groot verschil maakt. Je hebt meteen het gevoel dat je alles aan de goede zorgen van dit funerarium kan overlaten. De inbreng die we konden hebben in elk aspect, van ontvangst tot muziek en teksten van de dienst zelf, is eveneens van groot belang: het is maatwerk en je kan er een heel persoonlijke ceremonie van maken, alles onder 1 dak met een grote parking rond het gebouw. Beter kan nauwelijks.
Wij zijn als familie van ons overleden mama super tevreden over de service van uitvaartcentrum Mathei , vanaf het eerste telefoontje toen ons mama gestorven was , zo respectvol dat deze mensen omgaan met de overledene als met de familie dikke chapeau, niets is hun teveel ,als ze het kunnen oplossen doen ze dat met heel veel plezier , je word ook heel goed geïnformeerd over de gang van zaken ,met alles word er rekening gehouden ,het uitvaartcentrum is ook super mooi . Ik zou zeggen Johan ,Anke ,Sven en personeel doe zo verder en dank jullie wel voor de goede zorgen Wenda en familie
Bij deze willen we alle medewerkers van uitvaartcentrum Matheï van harte bedanken, in het bijzonder Sven, Wouter, Niels en Willy, voor het mooie, serene en persoonlijke afscheid dat zij ons bezorgd hebben bij het overlijden van onze pa. Dit was een ervaring buiten categorie. Van het eerste telefoontje tot het laatste contact, alles was perfect en tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Het heeft ons geholpen om deze moeilijke dagen door te komen. Dit uitvaartcentrum is meer dan een aanrader want hier voel je je begrepen en gewardeerd op een hele speciale en persoonlijke manier. Dus bij deze een warme en dikke dank je wel in naam van onze ganse familie.
Zeer warme ontvangst. Alles wordt tot in de kleinste details besproken en uitgelegd. Je kan werkelijk voor al je wensen voor een mooi afscheid bij jullie terecht. Geen vraag is jullie te veel. Locatie is super. Jullie zijn een lichtpuntje tijdens een moeilijke donkere periode. Heel goede communicatie en samenwerking, dank je wel, Sven, zeker ook aan Vera !
Zeer warm onthaal, behulpzaam bij alle vragen.Steeds rekening houdend met de wensen van de familie. Kortom in zijn geheel tot in de puntjes verzorgd. Onze bijzondere dank aan Rudi, Johan, Sven en ook Wouter voor de prachtige aula dienst. Onze welgemeende dank aan het hele Mathei team.
De begeleiding Johan, de afscheidsviering Wouter en de koffietafel team 2 Cooke 4 you achteraf waren allen van een zeer stijlvolle kwaliteit en gedegen vakkennis. Natuurlijk ook de mensen achter de schermen niet te vergeten. Dank u wel aan jullie allen.
wij hebben afscheid genomen van onze bompa mathieu bij uitvaartcentrum mathei ...mooie rustige locatie ! alles is heel sereen verlopen : begroeting, viering en koffietafel... wij zijn jullie heel dankbaar voor de zeer goede begeleiding in zo een moeilijke tijd ! heel veel dank aan sven . groetjes rik en annie en alle stulenskes
Wij zijn super tevreden over hoe jullie alles inorde maken , het gevoel en de rust die wij bij de eerste ontmoeting mochten ervaren , de manier waar op ons alles is uigeleg . De wijze van medeleving enz... alles was tot in de puntjes inorde . Bedankt hier voor vanwege de ganse familie
Een uiterst respectvolle en goede begeleiding door Sven, - van het moment van overlijden t/m de koffietafel - die ervoor zorgde dat het afscheid van onze pa een dankbare en waardevolle herinnering zal blijven.
De communicatie verliep op een warme en correcte manier zowel met Sven als met Wouter. Het onthaal, de uitvaart zelf alsook de koffietafel verliepen vlekkeloos. Alle aanwezigen vonden het een serene en mooie uitvaart.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid