facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitvaartbegeleiding Stefaan

Uitvaartbegeleiding Stefaan

Info

Afscheid van een naaste is een intens moment in ieders leven, een sterk meditatief ogenblik dat in alle opzichten met de nodige zorg en tact wordt omkleed.

Adres: Brusselsestraat 70, 9660 Nederbrakel, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 055/422449
Stad: Nederbrakel
Route: Brusselsestraat 70
Postcode: 9660



op zoek naar gerelateerd: Begrafenissen Geert, Overledenen Brakel, Uitvaarten Brakel, Uitvaart De Varen, Begrafenissen Porrez, Rouwregister, Begrafenissen Van den Driessche, Begrafenissen Geraardsbergen
Recensies
Wij zijn zeer goed op gevangen bij het overlijden van onze moeder door stefaan. Hij is zeer begripvol, heeft een duidelijke en correcte uitleg over wat er moet gebeuren of hoe alles zal verlopen. Wij zijn zeer dankbaar en blij ondanks de situatie dat we met stefaan gewerkt hebben. Dank je wel stefaan
Dag Stefaan. Wij houden eraan je welgemeend te bedanken voor de goede dienstverlening waarvan wij konden genieten. Je steeds luisterend oor was op ieder moment welgekomen tijdens deze trieste periode. Dankzij jou, en evengoed dankzij Veerle, konden wij op de afscheidsdienst in de aula, samen met famillie en vrienden, nog een mooi afscheidsmoment beleven. Je begeleiding en de gepaste gebeden op het kerkhof werden door iedereen gewaardeerd, en ook je inleidend woordje op de rouwmaaltijd was zeer gepast. Kortom, op de momenten dat het nodig was konden we op jou rekenen! Velen hebben ons al gezegd dat het een mooie dienst was, wij zijn zeker en vast dezelfde mening toegedaan. Er was zelfs iemand die mij vertelde dat ze haar uitvaart op exact dezelfde manier zou willen. Dank u wel Stefaan! Eric Broodcoorens Caudenberg 44 - 9570 Lierde.
We deden op uitdrukkelijke vraag van ons pa beroep op uitvaartbegeleiding Stefaan. Een uitstekende keuze trouwens. Op al onze vragen kregen wij een antwoord. We kregen de kans om op ons tempo te rouwen. Niets was hem te veel, elke telefoon werd opgenomen en elke e-mail werd beantwoord. Zelfs op de verjaardag van ons vader Kerstmis en dit jaar op een zondag konden wij ons pa groeten en zijn verjaardag wensen. We konden en mochten een eigen invulling geven aan de afscheidsdienst. Deze was heel sereen en goed verzorgd: de plechtigheid in de aula door priester Kenneth, het afscheidsmoment op het kerkhof en de rouwmaaltijd. Een trieste gebeurtenis is op die manier een mooi afscheid geworden. We hebben kunnen rekenen op een gedegen professionele hulp in zeer moeilijke tijden van rouw. Bedankt dat wij ons pa een mooie uitvaart hebben mogen geven, het is tenslotte het allerlaatste dat wij voor hem konden doen.
Geen telefoon of e-mail bleef onbeantwoord. Elk verzoek werd volbracht. Nooit voelden we ons teveel. Altijd bereikbaar en beschikbaar. Ze leefde oprecht met ons mee. Ook de kinderen werden betrokken. Ze waren eerlijk en realistisch. Maar tegelijk heel persoonlijk. Ze hielden rekening met ons tempo. We hadden hier gelukkig geen ervaring mee, maar zij hebben ons perfect begeleid, zoveel uit onze handen genomen, zoveel voor ons gedaan. Een gouden hart en zij maakten het verschil! We kunnen hen niet genoeg bedanken hiervoor. Samen hebben we het afscheid kunnen geven die ze verdiende. Dankzij hen kunnen wij het ook een plaats geven. Zonder hen was het niet gelukt of zeker niet op deze manier.
We deden reeds meerdere keren beroep op de dienstverlenging van Stefaan. Zeer recent nog verzorgde hij samen met Veerle de uitvaart van mijn vader. Van bij het eerste contact bij overlijden tot en met de uitvaartplechtigheid ervaarden wij een serene en professionele sfeer. Voor de nabestaanden is deze periode moeilijk en soms onwezenlijk. Maar jullie begeleiding in deze zware dagen zorgde voor enig positivisme. Bedankt.
Reeds meerdere keren deden wij beroep op uitvaartbegeleiding Stefaan. We ervaren keer op keer een serene professionaliteit, maar onze waardering gaat vooral uit naar de warme en oprechte ‘mens’elijkheid naar de overledene en zijn familie. Wederzijds vertrouwen wordt sterk opgebouwd. Dankjewel Stefaan en team voor het ‘mooie’ afscheid van mijn mama. Zoals onze dochter het verwoordde: ‘Meter zou content zijn geweest…’ .
Wanneer je wereld instort door het verlies van een dierbare en je gebukt gaat onder de zware lasten en belangrijke beslissingen moet nemen in zaken waar je geen ervaring in hebt.terwijl je emotioneel kapot bent.....kan je in het volste vertrouwen bij Stefaan terecht,die met respect ,begrip,ervaring en een gouden hart alles verzorgt tot in de kleinste details,gehoor geeft aan jouw wensen en ook die van de overledene ...kortom wanneer ik ooit zal heengaan wil ik bij hem terecht komen,voor een waardig afscheid en een laatste goede herrinnering want dat is alles wat men meeneemt naar het hiernamaals ,goede of slechte herrinneringen....Bedankt Stefaan voor alles mvg caekebeke dirk
Ik maakte gebruik van de service van Stefaan en Veerle voor de uitvaart van mijn echtgenoot Pros. Vanaf het moment ik hen contacteerde voor het overlijden te melden tot na de dienst in de aula kon ik altijd bij hen terecht. Meelevend, sereen en respectvol en steeds een luisterend oor. Het dagelijks begroeten van Pros, in hun funerarium was steeds mogelijk, zelfs op zondag. De mooie herinnering die ik mocht ontvangen op de herdenkingsplechtigheid naar aanleiding van Allerheiligen kreeg een mooie plaats. Stefaan en Veerle duizendmaal dank voor jullie inzet, steun en troostende woorden die ik bij jullie kreeg.
Zeer professioneel en met een oprechte betrokkenheid mochten wij jullie ervaren . Dikke pluym voor jullie team.
In het holst van de nacht overleed ons vader. Niet geheel onverwacht, maar toch. Een 'schone dood' kon je het niet echt noemen. Binnen het uur was Stefaan ter plaatse, met een collega. Met waardigheid werd vader gefatsoeneerd. En met waardigheid werden wij, de familie, ondersteund. Stefaan en Veerle zijn vrienden. En in nood ken je je vrienden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid