facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitgeverij Intermedia NV

Uitgeverij Intermedia NV

Info

Onze uitgeverij is als familiebedrijf begonnen.
Nu zijn wij al ruim 63 jaar actief voor de regio Limburg.
Onze bladen, Publiek en Flash, worden door een groot publiek gelezen.
Tot onze en uw tevredenheid.

Geschiedenis

InterMedia

Wij leveren uw publiciteit gratis aan huis

Sinds de naoorlogse jaren zijn de diverse reclamebladen van InterMedia welgekomen gasten bij vele duizenden gezinnen. Noem ons dus gerust een gevestigde waarde in een snel veranderend advertentielandschap. Decennialang al wordt er uitgekeken naar weer een nieuwe uitgave van Flash Magazine of Publiek. En de voorbije jaren wisten we het lezerspubliek nog gevoelig uit te breiden. Dankzij een verruiming van het verschijningsgebied, bijkomende edities en nieuwe titels. Door de aantrekkingskracht en de uitstraling van onze media te verhogen ook. In totaal kunnen we uw boodschap daardoor naar meer dan 400.000 brievenbussen uitdragen, verspreid over heel Limburg en de Antwerpse Kempen. Iedereen die geïnteresseerd is in het goede leven bereikt u via ons glamourblad MAXzine.
Contacteer ons gerust voor bijkomende inlichtingen.

Schitteren in drukwerk

Eigentijds en fris. Zo zien onze reclamebladen er uit. Net daardoor kan iedere adverteerder hier in schitteren. Desgewenst hanteren we graag dezelfde hoge standaard en al onze prepress-vaardigheden voor de creatie op maat van uw advertenties of andere publiciteit. In druk maar ook online. Uniek zijn onze packagedeals waarbij we instaan voor de opmaak, de realisatie en de huis-aan-huis-levering van elk soort drukwerk. Van mailings tot folders.

Vraag voor al deze mogelijkheden geheel vrijblijvend een offerte op maat.



"InterMedia heeft de missie om de regionale en lokale ondernemer op een no-nonsense manier te begeleiden in de wereld van off- en online communicatie. InterMedia is een sparringpartner voor ondernemers die hun business on- en offline willen laten groeien.De visie van InterMedia?We geloven in een goede combinatie van off- en online communicatie. Vandaag de dag is het noodzakelijk om bricks en clicks op de juiste manier met elkaar te laten "praten"."
Adres: Hondstraat 18, 3582 Beringen
Telefoonnummer: 011/76 77 18
Stad: Beringen
Route: Hondstraat 18
Postcode: 3582


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Intermedia vacatures, Www Kempenklok be wedstrijden, Content magazine InterMedia
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid