facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uit je burn-out

Uit je burn-out

Info

Welkom op "uit je burn-out", een gecombineerd aanbod van psychotherapie, life coaching, loopbaanbegeleiding en vitaliteitscoaching.

www.uitjeburnout.be

Geschiedenis

Hallo, mijn naam is Karine Van Oosterbos en ik verwelkom je graag op www.uitjeburnout.be.

Laat ik jullie eerst iets over mezelf vertellen. In 2007, na meer dan 10 jaar ervaring in Human Resources, richtte ik K-onsult op. Destijds voornamelijk gericht op rekrutering, assessments en training. Gaandeweg merkte ik dat mijn focus zich verlegde naar stress, welzijn, persoonlijke ontwikkeling en burn-out. En mensen komen vaak in aanraking met stress. Een onderwerp dat mij intussen mateloos boeit. Ik verslond dan ook reeds tientallen boeken over stress, angsten, burn-out, work-life balance, hoogsensitiviteit, enz. Door de honger naar meer volgde ik nog een coaching opleiding, een vierjarige opleiding integratieve psychotherapie, ACT, mindfulness, EMDR en blijf ik nog steeds bijstuderen.

Mijn passie? Dat zijn dus mensen. Door dagelijks met mensen te werken zie ik hen groeien als persoon. Hier haal ik ongelooflijk veel kracht en voldoening uit. Bedrijven huren me op regelmatige basis in als coach en in de groepspraktijk “Senses Praktijkhuis”, waarbij ik me aangesloten heb, zie ik voornamelijk cliënten in, dichtbij of uit burn-out. Als erkend loopbaancoach merk ik ook dat de drempel naar loopbaan coaching veel lager ligt en na enkele sessies vragen cliënten vaak om ook therapeutisch begeleid te worden.
Het mentale aspect van burn-out wordt in de medische wereld vaker belicht, waardoor cliënten soms verbaasd zijn wanneer ik ook de lichamelijke kant bij de begeleiding betrek. Ik voelde al geruime tijd dat er behoefte was aan een website met een ruimer aanbod, waarop de verschillende vormen van begeleiding werden gebundeld. Zo ontstond deze blog en website, die genoemd werd naar het gelijknamige boek van Carien Karsten, met haar toestemming uiteraard.

Toen ik dat boek las, had ik eindelijk hét boek gevonden waar ik echt helemaal achter kon staan. De schrijfster geeft op een heel heldere en concrete manier weer hoe je je leven en werk op een positieve manier opnieuw kan inrichten. En hoe je ook echt kan herstellen van burn-out. Ik nodig jullie dan ook graag uit om een kijkje te nemen op www.uitjeburnout.be.
Een website over burn-out, life coaching, loopbaanbegeleiding en vitaliteit.

Wij bekijken burn-out als een energiestoornis, dewelke zorgt voor lichamelijke uitputting en stress. Je lichaam is letterlijk op, je wordt vaker emotioneel, je kan je moeilijker concentreren en taken die je vroeger in een handomdraai uitvoerde kosten je nu plots veel meer moeite. Er is duidelijk iets uit evenwicht. Via coaching en therapie wil ik mensen helpen om hun leven terug in balans te brengen, zodat zij terug zelf de regisseur zijn van hun eigen leven.

Groetjes,
Karine

Adres: Cornelis De Herdtstraat 63, 2640 Mortsel
Telefoonnummer: 0468222075
Stad: Mortsel
Route: Cornelis De Herdtstraat 63
Postcode: 2640


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 08:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 08:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: omgaan met burn-out preventie behandeling en re-integratie, carien karsten, burn out symptomen, daar ga ik weer herken je stresstype, beste boek over burn out, burn out werkboek, de lessen van burn out een persoonlijk verhaal, gemiddelde duur burn out
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
K-onsult Coach Academy K-onsult Coach Academy 0 meter K-onsult Academy biedt basis- en verdiepingsopleidingen aan binnen coaching en commun...
K-onsult K-onsult 88 meter Karine is iemand die kan verbinden. Ze verstaat de kunst om een veilige groep te creë...
Oopful Oopful 2 km Therapy - Coaching - Training Traumatherapie (EMDR) / Acceptance & Commitment The...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid