facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UGC Toison d'Or

UGC Toison d'Or

Info

Le plus grand cinéma du centre ville à Bruxelles

Geschiedenis

14 salles de cinéma au coeur de Bruxelles

Adres: Avenue de la Toison d'Or 8, 1050 Elsene
Stad: Ixelles
Route: Avenue de la Toison d'Or 8
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 12:45 - 00:30
Dinsdag: 12:45 - 00:30
Woensdag: 10:45 - 00:30
Donderdag: 12:45 - 00:30
Vrijdag: 12:45 - 00:30
Zaterdag: 10:45 - 00:30
Zondag: 10:45 - 00:30


op zoek naar gerelateerd: toison d'or ugc, UGC De Brouckère, UGC Brussel, UGC corona, ugc toison d'or programmatie, UGC Aarschot, UGC Direct, UGC Lommel
Recensies
Ze doen zelf geen moeite meer om nederlandstalige ondertitels te voorzien op franse films.
Met je UGC unlimited pass mag je zoveel films kijken als je wil voor 18€/maand: all you can watch!
Voor het eerst dat ik in een bioscoop moest betalen om naar toilet te gaan. Nagenoeg geheel gericht over Franstaligen tot en met de reclames die getoont worden een aantal ondertiteld maar de meesten niet.
Een echte stadscinema. Kleine shop, met de trap zigzag omhoog je zaal gaan zoeken, klapstoelen in de zaal. Natuurlijk kan je dat op twee verschillende manieren bekijken, maar ik vind dat best charmant en karaktervol.
Kleinschalige cinemazaal zaaltje meteen links bij binnenkomst in het gedeelte van de cinema links straatzijde met zeer muffe geur jammer genoeg. Zaal is vlak ipv oplopend dus dat is weinig aangenaam en scherm is niet groot. De film zelf was wel goed maar deze infrastructuur is toch weinig uitnodigend en moet letterlijk opgefrist worden.
Het was een leuke ervaring om er de film 'Free Guy' te gaan kijken. Het is wel even zoeken naar de ingang via de galerij. Het is best groot eenmaal je binnen bent want het gaat diep onder de grond. Eén van de armleuning van mijn stoel was niet echt stabiel meer. Nu dat was het enige wat er minder was. Voor de rest kan ik deze cinema wel aanraden om op het gemak van een film te genieten.
Voor alle nacho’s liefhebber zoals mij. Raad ik ze niet aan. De kaassaus is voor mij niet te vreten. Wat wel is is dat voor mensen met een beperking of die in een rolstoel zitten zeker een aanrader is. Er is een lift aanwezig in de cinema die u overal op de verdiepen brengt en in de zaal waar ik de film ben gaan zien was er een rolstoellift aanwezig en gemakkelijker om in de zaal te geraken. Klantvriendelijkheid zeker aanwezig en behulpzaam. P.S zaal controle zou een aanrader zijn. Sommige mensen respecteren de covid-19 maatregelen niet.
Ik probeer al een hele tijd mijn abbonement op te zeggen Heb een aangetekende brief verstuurd, op hun site ook al een bericht achter gelaten en krijg geen antwoord terug. De telefoonnummer is ook niet actief, heb al 10tallen keer proberen te bellen, niets werkt
Vriendelijk onthaal en bediening, proper, geluid niet te luid. Fijne ervaring.
Leuke cinema met niet te veel volk, vrij duur.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor UGC Toison d'Or. Avenue de la Toison d'Or 8 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. UGC Toison d'Or adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met UGC Toison d'Or. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over UGC Toison d'Or delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid