facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UGC Cinema's Antwerpen

UGC Cinema's Antwerpen
Adres: Van Ertbornstraat 17, 2018 Antwerpen, België
Telefoonnummer: 03 206 70 04
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Antwerpen
Route: Van Ertbornstraat
Huisnummer: 17
Postcode: 2018


Openingstijden

maandag: 12:30–22:30
dinsdag: 12:30–22:30
woensdag: 12:30–22:30
donderdag: 12:30–22:30
vrijdag: 12:30–22:30
zaterdag: 12:30–22:30
zondag: 10:15–22:30

Recensies
Lelijkste cinema waar ik ooit ben geweest. Hoe meer je naar boven gaat, hoe aftandser. Qua sfeer een mix tussen een grafkelder en een school uit de jaren '70. Heel vies overal, vieze stoelen met overal vlekken van welke herkomst durf ik niet te zeggen. Kortom, een bios die 10 jaar geleden al een grondige renovatie toe was, maar die wellicht over 40 jaar eens aan de beurt komt. Wie weet.
1* voor de hopeloze administratie organisatie, incompetent en onvriendelijk personeel als het meer moet doen dan kaartjes scheuren. .De centrale administratieve diensten zijn telefonisch compleet onbereikbaar, antwoorden niet op mails, waardoor zelfs simpele technische problemen defecte UGC unlimited kaart niet kunnen worden opgelost. Dus met deze een waarschuwing: BEDENK VOORALEER JE EEN ABONNEMENT NEEMT!
Ik kom hier zeker elke maand eens naartoe, er zijn wel wat dingen op te merken, maar niet dat het mij stoort anders zou ik niet zo vaak terug komen. Er is genoeg keuze in snacks. De films worden op goeie uren gespeeld en er is veel keuze. Ook werken er aardige mensen, maar ze kunnen toch best altijd iemand achter de balie zetten. Enkele roltrappen zijn kapot, en de snackbar boven is ook gesloten dit zie ik niet als nadeel aangezien er toch geen pauze is.
Vergane glorie.. roltrap lange tijd kapot, lege zalen,...nSpijtig. Maar voor een keer is het wel leuk
Gisteren een film gaan zien. In het midden van de film hapert het en hebben we 2 seconden audio delay voor de rest van de film. Er is misschien 10 man medewerkers gaan halen die geen klote hebben gedaan. Kom nooit meer terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid