facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UETD Youth Belgium

UETD Youth Belgium

Info

Youth Organisation of the Union of European Turkish Democrats in Belgium.

https://twitter.com/UetdYouthBe
https://www.instagram.com/uetdyouthbelgium/

Geschiedenis

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD), 2004 senesinde kurulan gönüllülük esaslı bir sivil toplum kuruluşudur.
Ana amaç olarak Avrupalı Türklerin siyasal, sosyal ve kültürel gelişimini sağlayarak, bulundukları Ülkelerdeki etkinliklerini artırmaktadır.
UETD’nin iki Önemli gayesi
1. Avrupalı Türklerin sosyal statülerini yükseltmek
2. Siyasi lobi faaliyetleri yapmak şeklinde özetlenebilir.
Avrupa'da hizmet üreten diğer sivil toplum Örgütleriyle birlikte el ele, omuz omuza, gayesine kilitlenerek, bu birliktelik sinerjiyle görevinin şuurunda olarak, hedeflerine hızlı bir şekilde ulaşmaya çalışan, toplumun bir takım ihtiyaçlarını gidermeye çalışır.
Değerlerimiz doğrultusunda kimliğimizi güçlendirmek ve Avrupa değerleri ile bir arada yaşamı desteklemektir. Ayrıca kültürümüzden gelen çok kültürlülük olgusunu Avrupa’ya tanıtmak ve islamafobi’ye karşı etkin çalışma yürütmek, Avrupa'daki varlığımız ve geleceğimiz açısından önem arz etmektedir. UETD, Avrupa’da birlikte yaşam projesine inanmakta ve buna katkı sağlamayı hedeflemektedir.
Temel perspektifimiz
UETD Belgium, hükümetlerdışı, bağımsız, gönüllü bir sivil toplum kuruluşudur.
UETD Belgium, herhangi bir devletin veya politik organizasyonun uzantısı olarak faaliyet göstermeyen, müstakil kuruluştur.
UETD Belgium, temel hak ve özgürlükleri kabullenen, çoğulcu demokratik kültürü ve çağdaş normları benimsemiş, yasal zeminde bireysel ve toplumsal gelişime katkıda bulunmak isteyen herkese ve herkesime açık olarak kamu hizmeti veren bir kuruluştur.
UETD Belgium, çıkar çatışmasını ve bireysel menfaatleri değil, « insan »’ı ve « hizmet »’i merkeze yerleştirerek toplumsal faydayı amaçlayan temel haklara dayalı bir kuruluştur.
UETD Belgium, dürüstlük, fedakarlık, tarafsızlık, hakkaniyet ve adalet gibi ahlaki değerleri önemseyen gönüllü insanların, sosyal dayanışma ve yardımlaşma hedefiyle kurulan sosyal amaçlı bir dernektir.
UETD Belgium, katı ideolojik ve kutuplaşmacı yaklaşımlardan uzak duran, toplumsal konsensus ve toleransı önplanda tutan, ılımlı, dengeli ve kuşatıcı üslubu önemseyen demokratik bir kuruluştur.
UETD Belgium, kendi varlığını başkalarının yokluğuna endeksleyen dışlayıcı bir anlayış yerine, bugüne kadar atılmış her adımı, kazanımı ve birikimi önemli ve değerli bulan bir yaklaşıma sahip olan, bu yüzden de sivil örgütler arasında yıpratıcı bir rekabet yerine, pozitif ilişkinin önemine inanan işbirliğine açık bir dernektir.
UETD Belgium, Avrupa Birliği’ni medeniyetler arası diyalog ve uzlaşmanın zemini olarak evrensel kazanımların geliştirildiği bir değerler projesi olarak görerek destekleyen Avrupalı bir dernektir.
UETD Belgium, Avrupa vatandaşlığı ve Avrupalılık üst kimliğinin önemsenerek geliştirilmesi gerektiğini düşünen Avrupalı bir sivil toplum kuruluşudur.

Adres: Rue Royale 284, 1210 Sint-Joost-ten-Node
Telefoonnummer: +32485414837
Stad: Saint-Josse-ten-Noode
Route: Rue Royale 284
Postcode: 1210



op zoek naar gerelateerd: Gemeinden Brüssel, I love SJTN, St Gilloise Stadt, Royale Union Saint-Gilloise Stadion, Region Brüssel-Hauptstadt, Brüssel Bezirke, St-Gilles, Liegt Brüssel am Rhein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Centre Pédagogique Paroles Centre Pédagogique Paroles 96 meter Soutien scolaire primaire, secondaire. Activité socioculturelles à destination des en...
Ubuntu Loft Ubuntu Loft 469 meter Vertaald door Google Vriendelijke setting Origineel Cadre convivial
Brussels Mahjong Club Brussels Mahjong Club 537 meter Le premier club de mahjong à Bruxelles. Venez découvrir le mahjong tous les mardis à ...
Maison des Sourds - Madou Maison des Sourds - Madou 658 meter Vertaald door Google Voor doven en slechthorenden. Info over alle onderwerpen om ze t...
Centre Culturel Arabe de Bruxelles - Arabisch Cultureel Centrum Centre Culturel Arabe de Bruxelles - Arabisc... 737 meter Van de boekenbeurs was ik verheugd mijn boek te signeren voor de twee lezers die geïn...
Marignan Marignan 766 meter Ik had nog nooit van Landen gehoord maar dit blijkt een treinknooppunt van grote impo...
Collecte Solidaire -  rue de liedekerke Collecte Solidaire - rue de liedekerke 786 meter Un groupe d'habitant.e.s de Saint-Josse ont décidé d'organiser une collecte de biens ...
1210 SJTN 1210 SJTN 880 meter Pour discuter sur des sujets qui concernent la commune, rejoignez ce groupe : https:/...
Caritas International.be Caritas International.be 1000 meter Wat de wereld nodig heeft....
Ecobouwers Ecobouwers 1 km Ecobouwers houdt je op de hoogte van actuele trends, nieuwste ontwikkelingen en inspi...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid