facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Two C

Two C
"Cash Converters est un magasin d'articles de seconde main où vous pouvez vendre vos objets directement et vous recevez de l'argent comptant. Vous y découvrirez également des centaines d'articles d'occasion à vendre et bénéficiant au minimum d'un an de garantie. Nous achetons et vendons des smartphones, consoles de jeux, ordinateurs portables, bijoux en or, télévisions, instruments de musique, électroménagers,..."
Adres: 61 rue des deux tours, 1210 Sint-Joost-ten-Node
Telefoonnummer: 0487309240
Stad: Saint-Josse-ten-Noode
Route: 61 rue des deux tours
Postcode: 1210


Recensies
Ieder filiaal heeft zowat zijn accenten, maar toch duiken - in grote lijnen - dezelfde objecten op. Het compartiment pandjeshuis is geen liefdadigheidsinstelling, maar je weet wel wat je er aan hebt. Overall vriendelijke en degelijke bediening.
Ik ga naar binnen, ik begin de spullen te laten zien die te koop zijn.. de persoon voor me vraagt ​​me waar de qr-code op een brilmontuur is hhhh... ik wilde hem vertellen laat me de qr-codes zien van alles wat je hier hebt, maar ik had liever om hem een ​​glimlach te schenken, maar ik adviseerde hem om van baan te veranderen omdat de vaardigheden minderwaardig zijn
Ik ben erg blij met mevrouw Silvia. Zeer mooie, glimlachende, goede adviseur. Ze verdient het om manager te zijn. Veel succes aan het hele team.
Weinig keuze en variatie in vergelijking met ander contant geld. Ze staan ​​met 4 achter de box lachend met elkaar etc terwijl er maar 1 beschikbaar is in het verkooppunt. Aangezien deze bezig is, vraag je iemand die je ja ja zegt en het duurt 5 minuten om te komen. Lang leve teamwork en professionaliteit. Ook hooghartige verkoper. Kortom, als je niet serieus bent en je werk niet leuk vindt, doe het dan niet.
Eerste en laatste keer dat ik daar heen ga. Ik wist al dat deze winkel een slechte reputatie had, maar niet in deze mate!! De verkoopsters zijn onaangenaam, onbeleefd, incompetent en staan ​​te popelen om hun dagen snel te beëindigen! Verkoopniveau is een totale zwendel! Vermijd, tenzij je voor de halve prijs wilt verkopen
De service is uitgelekt. Ik heb een elektrische scooter gekocht nadat deze 2 maanden niet in gebruik was. Ik ga terug naar hen voor de garantie en 2 weken later vertellen ze me dat we niet konden rijden als het plotseling regende om me mijn scooter terug te geven zonder ze te repareren. eiste 80 €. Dus ik stel de vraag of de scooter niet kan rijden in een voorproefje van de regen waarom de verkoper het me niet heeft verteld en waarom dit apparaat dan in België verkopen rijd ik op mijn scooter of in mijn woonkamer dan??! !
ik ben erg blij voor mij, dit is de beste geldomzetter; het personeel erg aardig en correct. Niets om eerlijk gezegd bravo te zeggen. K.B.
Uitstekende winkel, ik ben niet teleurgesteld als ik naar deze winkel kom, bedankt voor de goede prijs
Leny, magnifieke verkoper zeer sociaal en goed werk er moet een salarisverhoging komen voor Mr.
Ze zijn erger dan die van de jacht, ze wilden mijn iphone 12 mini terugnemen voor 200 euro en hij verkoopt hem door voor 499 euro tweedehands en de mijne en nog gloednieuw zonder krassen en het scherm en helemaal nikkel, zeg ik hem zei ik dat ik het aan een particulier zal verkopen, hij wordt tenminste niet opgelicht, misbruik maken van de ellende van mensen is onwaardig, het is meer het geldconcert dat we eerder kenden. Bedankt contant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid