facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Twice as Nice

"Twice As Nice is een iconisch Belgisch merk van juwelen waarvan het zuiver doch gesofistikeerd design gecreëerd wordt door een team van jonge Antwerpse designers. Het merk bestaat al sinds 1980 en werd opgericht in Antwerpen. Met haar eigen unieke taal onderstreept het merk de tijdsgeest. Goede smaak, kwaliteit en de typische Antwerpse no-nonsens ingesteldheid vormen de rode draad doorheen de collecties.De collecties zijn bestemd voor een breed publiek en bestaan uit juwelen vervaardigd in gerodineerd massief zilver, in plaqué or 18kt, staal en andere fijne materialen. Het assortiment bestaat uit modebewuste en tijdloze creaties. Naast de juwelen zelf heeft Twice As Nice ook een origineel winkelconcept op punt gesteld."
Adres: Turnhoutsebaan 5 Shop 94 , Wijnegem 2110, BE
Telefoonnummer: 03 354 16 19
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 5
Huisnummer: Shop 94
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 10:00-20:00
Dinsdag: 10:00-20:00
Woensdag: 10:00-20:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: twice as nice webshop, twice as nice winkels, twice as nice antwerpen, twice as nice roeselare, twice as nice horloges, twice as nice armbanden, twice as nice gent, twice as nice ringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Claire's Claire's 126 meter Tijdens m’n pauze ging ik wel eens binnen bij de Claires voorheen. Jaar geleden, vers...
Recensies
Ring binnengebracht voor herstelling. Krijg een mail dat het hersteld is. Kom ik aan in de winkel en krijg te horen dat het toch niet hersteld is en toevallig lukte het niet via hun systeem om een tegoedbon te geven en ruilen met eenzelfde ring ging ook niet en collega bellen ging ook niet omdat het na 18u was ‍ 45 min gereden naar Wijnegem voor niks. Waardeloos winkeltje.
Ik vroeg om geholpen te worden omdat ik geen expert ben in juwelen. De 3 dames die er zaten waren bijzonder ongeïnteresseerd en leken niet blij om iemand verder te helpen. We bekeken een armband en een ketting maar twijfelden. Toen we vroegen om een ring te zien verloor de dame haar geduld. Zuchten, met de ogen draaien en ze was overduidelijk geirriteerd. Uiteindelijk kochten we voor een mooi bedrag een ring. Het hele gesprek duurde hooguit 5 a 10 minuten. Jammer van de slechte service. Dit heeft ons zeker tegengehouden om meer te kopen.
Mijn vrouw en haar metekind hebben hier een kettinkje gekocht op 18/07 te Wijnegem Shopping Center en werden blijkbaar "geholpen" door Marina. De dame liep niet echt over van enthousiasme en vriendelijkheid. Die dag was het er heel rustig, dus een overrompeling was verre van. Hopelijk een momentopname of een slechte dag, al betwijfel ik het ten zeerste. Tip van de dag : Als je klanten voorthelpt met vriendelijkheid en service, daar komen mensen voor terug!
Oorbelletjes laten schieten, zeer professioneel, zeer vriendelijk en behulpzaam.
Zeer onvriendelijke dames. Ze waren zeker en vast niet enthousiast om iemand verder te helpen. Op mijn vraag om meer dan 2 juwelen te mogen bekijken was het ongenoegen duidelijk af te lezen op het gezicht van de vrouw. Ze zuchtte en verplichtte me bijna om een juweel te kopen dat ik niet wou. Ik ben dan maar rap buiten gelopen met 1 stuk. Triestig.
Op dinsdag 13/10 zeer onvriendelijk bediend door een dame die niet geïnteresseerd leek in haar job. Zat op een zichtbare plaats met haar gsm te spelen en was niet al te bereid om een omruiling te doen. Hoewel hier een geldig kasticket voor kon worden aangetoond. Spijtige zaak, want jullie hebben weldegelijk leuke producten....
Er zijn mooie juwelen. Ik ben niet het persoon dat vaak juwelen koopt maar als ik er koop is het hier. Ik vind het een goede kwaliteit en heb al veel plezier gehad van de juwelen. Soms is er een beetje een beperkte keuze maar over het algemeen een heel leuke winkel.
Ik vind het maar niks, ik heb mijn armband amper een week en die is al kapot. Ik had een soortgelijke en tijdje gelede gekocht en die steetjes waren er ook al snel af. Ben niet tevreden met de kwaliteit.
Leuke accessoires, fijn als je niet te veel wilt betalen en iets leuk wilt afgeven als cadeau
Ik werd vlotjes verder geholpen en kreeg rustig de tijd om verschillende ringen te passen, heel vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid