facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TVENTJE VAN OOSTENDE

TVENTJE VAN OOSTENDE

Info

ik ben bekent omdat ik geacteerd heb in mont blanc kortfilm van gilles coulier die genomineerd werd voor kortfilm competitie in cannes

Adres:
Telefoonnummer: 320499732499
Stad: Oostende


Recensies
Mooie haven met veel grote schepen zeker de vole au vent en andere schepen voor de windmolenparken
Ideale plek om uit te waaien en tot rust te komen. Talloze kraampjes met dagverse vis langs de dijk aan de haven. Je kan er een snack kopen voor onderweg of een stukje vis om later klaar te maken. De meeuwen zien je dan jammer genoeg ook graag komen!
Mooie locatie en standjes met eetproducten.
de haven traffic is te zien op @willybauwens2
Ik kom regelmatig in Oostende wegens familie bezoek leuke stad maar de haven dat is niks meer amper trafiek spijtig op
Oostende is een mooie stad, 1 van mijn favoriete beaches en haventjes.. je waant u met een beetje verbeelding in een vakantie land in het zuiden . Ik vind dat het een meerwaarde is als je door de straatjes en haven kunt wandelen. Je ziet dat het een proper stad is. Doe zo verder.
Zeer mooie locatie. Schepen liggen bij de sluis in hartje stad. Bezoek aan laatste IJslandvaarder "Amandine" zeer aanbevolen. Uitstekende informatie in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Ticket kost €6. Open tot 16u. Slechts een paar minuten lopen vanaf de stations voor trein, bus en tram. Tegenover dit als museum functionerende schip bevindt zich een openbaar toilet open tot 18u waarvan gebruik €0,50 kost.
Wij zijn met het havenbedrijf van Oostende bezig met onderhandelingen over het opnieuw opzetten van een ferry verbinding naar Engeland. Met grotere schepen en meer mogelijkheden zowel vracht als passagiers. We hebben met het eerste gesprek vele mogelijkheden vernomen van Jan Allaert. Man wist echt van hoed en rand af en had zich echt heel goed voorbereid op onze komst. Het gesprek was niet even in een hoekje maar was echt ruimte waar we met elkaar konden wisselen van meningen. Al om al een gesprek waar van beide zijde een goed positief beeld van gekomen is. En zoals het eruit ziet is kans groot dat we bij hun in de haven straks komen te liggen met onze schepen. Wij gaan varen en dat is in tussen bekend voor ons tussen Oostende en Sheerness waar we ook welkom zijn. Dat is wel heel ander dan in Nederland daar wordt je gewoon weg gekeken. En het is niet te betalen. Je gaat in Nederland failliet aan de kosten van havengeld en grondpacht. Hopende snel dat de investeerders ons gaan helpen aan het vermogen wat nodig is. In Oostende is zijn de mogelijkheden om geld te verdienen voor alle partijen. Vriendelijke groet, J.J. Blok.
Haven die de grootste windmolenbouwers kan ontvangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid