facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuytelaers

Tuytelaers
"Den Tuyt is een familiebedrijf gespecialiseerd in de verwerking & verdeling van natuursteen waaronder onze tuytenaardsemarmers, tuytenaardsekwartsieten, composiet van Caesarstone & keramiek van Inalco.Officiële verdeler van Lapitec.Grote voorraad tegels en zwembadboorden op stock.Specialist in grafzerken."
Adres: Klein Ravels 87 , Ravels 2380, BE
Telefoonnummer: 014 65 44 44
Stad: Ravels
Route: Klein Ravels 87
Postcode: 2380



op zoek naar gerelateerd: Tuytelaers ravels openingsuren, Tuytelaers shop, Tuytelaers grafzerken, Odoo Tuytelaers, Tuytelaers bakker, Natuursteen groothandel België, Tuytelaers keuken, Graniet Tuytelaers
Recensies
Prachtig maatwerk keukenblad en nis laten maken, de titanium gold. Erg kundig geplaatst door de vakmannen van Tuytelaers.
Zoek niet verder… Je wordt in de prachtige showroom bijgestaan door echte vakmensen. Wat een keuze en ruime stock Zij denken met je mee,werken een voorstel voor je uit. En het belangrijkste voor ons, Eindelijk een firma die afspraken nakomt. Snelle levering en een pluim voor de plaasters van dienst. Top! Dankjewel
Communicatie 10/10 Nakomen beloftes 10/10 Kwaliteit 10/10 Plaatsing 10/10 Vriendelijkheid in showroom en telefonisch 10/10 We zijn enorm tevreden over ons keukenblad en tablet voor het badkamermeubel.
Goede en duidelijke informatie, alle gemaakte afspraken nagekomen en vakkundig uitgevoerd. Ook over de grens in Roosendaal. Een dikke pluim voor het hele team.
Al jaar en dag gaan wij al onze natuursteen / vloeren halen bij Tuytelaers . Alles transparant en correct . Goede opvolging van bestelling tot plaatsing . Hier wordt nog meegedacht met de klant wat leid tot een zeer aangename samenwerking .
Reeds meerdere malen mee samengewerkt. Zeer tevreden. Correct in hun afspraken en prima werk. Echte vakmensen!
Ik neem aan dat je voor de standaard zaken wel geholpen kan worden. Als je echter een persoonlijke aanpak verwacht wat bij de vraag of dit kan uiteraard helemaal geen probleem is, dan kan je deze firma best links laten liggen. De afwerking laat te wensen over in dit geval en de dienst na verkoop is onbestaande.
Slechte service na verkoop. Antwoord op jullie vraag: "Als jullie een oplossing zouden bieden via mail, was het probleem al lang opgelost. Ook jammer dat jullie slechte reviews van echte klanten verwijderen, respect is toch belangrijk in jullie branche.....of niet?"
Wij kochten er onze vloer voor de ontvangstruimte . Egyptische kalksteen . Super blij mee , zo mooi !!
Super vriendelijk ontvangen , mooie toonzaal trouwens.! Correct geleverd en alles netjes afgewerkt , mercikes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid