facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Turquoise

Turquoise
"EVENT CATERING - FOOD WITH PASSION"
Adres: Naamsevest 6 , Leuven 3000, BE
Telefoonnummer: 016 50 30 97
Stad: Leuven
Route: Naamsevest 6
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:30
Maandag: 17:30-22:00
Donderdag: 12:00-14:30
Donderdag: 17:30-22:00
Vrijdag: 12:00-14:30
Vrijdag: 17:30-22:00
Zaterdag: 17:30-22:00


op zoek naar gerelateerd: turquoise kleur, turquoise turkije, turquoise side, turquoise hotel side, turquoise blauw, turquoise resort, turquoise groen, turquoise color
Recensies
Ik kom terug ! Vorige maand de eerste keer bij Turquoise gaan eten, ik was echt nieuwsgierig want ik had al wat leuke verhalen gehoord. Wat hebben we genoten, lekkere tapas gegeten, wij hadden een aantal kleinere porties besteld, we kregen daarbij zalig brood en sausjes... Daarna namen we iets van de gril omdat we al behoorlijk wat binnen hadden, en het was erg lekker, het vlees, daar kan je niet omheen. De vlotheid van bediening was ook erg leuk, vriendelijk personeel, aparte toets. De chef heeft ondanks het feit dat hij alleen in de keuken stond en het druk had toch nog eens goeiedag komen zeggen want hij merkte dat wij graag wilden kennis maken met hem, en dat ik hem een paar van zijn ‘kruidengeheimen’ wilde ontfutselen, maar dat lukte niet, hij wimpelde dit af met een kwinkslag. Ik ga zeker terug. Ik voelde me er goed, klein en fijn en erg persoonlijk restaurant!
Het eten was heel lekker van smaak!! De ober was vriendelijk. De zaak was pas opnieuw heropend na renovatie dus alles liep nog niet als gepland en er was nog een lichte verfgeur. De porties waren wel heel klein. Het was een uitermate kleine zalmforel filet en de baklava was ook super klein. Dus ik vond het persoonlijk wat te duur voor wat het was
de menukaart is zeer gevarieerd en bevat lekkere gerechten met een verrassende maar zeker geen "totaal onbekende" toets....lekkere vegetarische opties, prima bediening, ongedwongen sfeer we zaten in het gangetje en konden de actie volgen in de open keuken, een leuk kader voor een maaltijd als een vernieuwende "ontdekkingsreis". Ook mensen die het graag wat klassieker houden, komen aan hun trekken, want de chef houdt echt wel rekening met onze ‘Belgische’ smaakpapillen. Een absolute aanrader!
Mijn mama nam me mee naar dit restaurant, ik studeer in Leuven. Met het voorgerecht van warme en koude tapas begon het meteen goed. Vervolgens hebben wij de zwaardvis Veronique nog nooit van gehoord, maar is best lekker! genomen, het was bereid met calvados en druiven, hele speciale combinatie, gedurfd maar geslaagd. We kozen voor het gemak en voor de prijs voor een halve liter witte huiswijn. Zeer lekkere chardonnay. Ik las dat ze voor studenten korting geven. Ga ik zeker aan mijn vrienden laten weten! Een zeer aangenaam restaurant, zeker de prijs waard.
We werden hartelijk en professioneel onthaald in een restaurant dat een warme, smaakvolle indruk geeft. Het porselein dat tegen de muur hangt is echt een topper. Het voorgerecht wij kozen voor een combinatie van warme en koude tapas was super lekker en in alweer mooi porselein op gediend. We hebben ervan genoten over de ganse lijn, zeker met dat lekker speciaal zelfgebakken brood erbij. Mooie kaart met veel keuze, wij gaan zeker terug en bevelen het aan aan onze vrienden!
Het restaurant is een echte aanrader. Het interieur is strak en modern. Toch voel je de zuiderse sfeer door de vele felgekleurde potten en schalen in aardewerk die je overal terugvindt in het restaurant. Heel mooi gedaan. Bij het binnenkomen werden we ontvangen door een heel vriendelijke jonge dame. Bij het passeren van de open keuken kregen we een welkom knikje van de chef die druk aan het werk was. De jonge dienster legde ons met veel enthousiasme uit wat er op de kaart stond en wat de suggesties van die avond waren. Zeer vriendelijk en met veel toewijding deed ze haar werk. Die avond was het restaurant goed gevuld en toch ging alles heel vlot en steeds met de glimlach. Bij het aperitief kregen we zelfgebakken ballonbrood met verschillende sausjes en lekkere olijven. De meze schotel met koude en warme hapjes is een echte aanrader. Ook de zwaardvis was zeer goed klaargemaakt en de zalm vond mijn vriendin een echte topper. De porties zijn meer dan groot genoeg waardoor we geen dessert meer genomen hebben. Een lekkere koffie was genoeg als afsluiter. Hier kom ik zeker terug. Zowel voor het lekkere eten als de bediening en de sfeer.
Al enkele keren genoten van een heerlijke maaltijd en vriendelijke bediening. Telkens deed het me wegdromen naar mijn reizen naar Turkije en waande ik me even weer in de Mediterraanse regio. De maaltijden zijn een zorgvuldige bereiding van dagverse producten, smaken en kleuren...een Mediterraanse keuken waardig. De bediening was er heel vriendelijk en correct. Prijs/kwaliteit zeker in orde te noemen! Dit restaurant blijft voor mij een aanrader en als ik in het Leuvense ben, is dit zeker de plek bij uitstek voor een heerlijke maaltijd! Top!
Chef Turquoise maakte het mogelijk om op 12 mei ons huwelijk af te sluiten met een gezellig en heerlijk diner. Voordien hebben we alles goed kunnen afspreken met Veronique en Erdo. Wij en onze gasten circa 30 personen begonnen onze avond met een heerlijke tomatensoep vergezeld van sigara börek. Gevolgd door een buffet van boerensla, türlü, bulgur, friet, köfte en malse kippensaté. Afgesloten met fruitcake en thee/koffie. Naast het lekkere eten dat met hart en ziel werd bereid, werden wij en onze gasten op onze wenken bediend door het hele team. Wij waren zeer tevreden over hoe onze dag bij Chef Turquoise verliep. De service, het vriendelijke team, het interieur en het lekkere/gezonde eten maakt dat we met plezier er nog vele malen zullen gaan tafelen! :
Gisteren ben ik met enkele vrienden hier gaan eten! Ik geef met alle plezier 5 sterren voor het lekkere eten verfijnd en minder grof dan in Turkije zelf, een land dat nochtans zelf een erg goede keuken heeft, gebracht in een  mooi concept interieur, het is een mediterrane sfeer en omgeving….   voor nog geen 30 euro had ik tapas, hoofdgerecht en dessert. Het was allemaal even lekker en smaakvol, alles behalve een vette brok, je proeft de zuiverheid en de versheid… een echte aanrader. Bedankt voor een heerlijke avond!
Restaurant met het beste lamsvlees. Ik ben nu al een paar keer geweest bij de Chef Turquoise destijds Restaurant Turquoise en altijd was het genieten van heerlijk, goed gebakken en gemarineerd lamsvlees van de chef, waar hij uren mee bezig is om dit te ontvetten en echt ZALIG te maken. Ik kan nergens anders lamsvlees eten want het lijkt of ik dan de stal ruik.. maar niet bij Chef Turquoise.. Ik neem wel meestal de suggesties, zeker als er lam bij is, want dat is super interessant prijs/kwaliteit, voor een kleine 30 euro heb je een 3 gangenmenu, vers en kwaliteitsvol..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid