facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tunity: Strategy, Digital & Marketing

Tunity: Strategy, Digital & Marketing

Info

Je all-in-one partner voor digitale groei. Wij stomen jouw bedrijf klaar voor de toekomst met de juiste strategie en digitale oplossingen.



"Je all-in-one partner voor strategische groeiWij stomen jouw bedrijf klaar voor de toekomst met de juiste strategie en digitale oplossingen."
Adres: Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel
Telefoonnummer: +32 (0)14 15 10 06
Stad: Geel
Route: Kleinhoefstraat 5
Postcode: 2440


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Tunity linkedin, Marketing Herentals, Digital agency herentals, Think Tomorrow, Bedrijfsstrategie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Veasy Veasy 16 meter Alle oplossingen om je zaak te optimaliseren en automatiseren. Op basis van praktisch...
Orbizz Orbizz 45 meter Oplossing op maat voor al jouw administratieve en commerciële uitdagingen aan de tele...
Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen 117 meter Deze bedrijven zijn de motor van de levende Kempen
SaveMore SaveMore 287 meter SaveMore is een energieadviesbureau gerund door studenten Energietechnologie. We onde...
Tuinarchitect Evelien Claus Tuinarchitect Evelien Claus 1 km "Tuin- en landschapsarchitect Evelien Claus te Geel"
A.A.B. Consultancy A.A.B. Consultancy 2 km Resultaten worden gegijzeld zodat je snel snel betaalt zonder enige controle op de kw...
Healtium Healtium 3 km Ik durf niet beweren dat de behandeling voor iedereen dezelfde effecten zal hebben, m...
R-Connect R-Connect 3 km Door op maat ontwikkelde en mensgerichte opleidingen, coaching en consultancy bereike...
Recensies
Oprecht een welgemeend proficiat aan heel het Tunity Team! Het was tot hiertoe in elke stap een heel bijzonder traject wat ik met jullie heb mogen ervaren. Mede door jullie oprechtheid, gedrevenheid en de vele creatieve talenten wil ik het heel team nogmaals in de “picture” brengen en meermaals bedanken voor jullie bijdrage. Het plaatje klopt als geen ander, het is een heel mooi verhaal geworden. Hier kunnen we als bedrijf alleen maar heel trots en fier op zijn! Ik hef graag het glas op de vele mooie samenwerkingen die ongetwijfeld nog zullen volgen. Dankbaarheid is hier daarom zeker gepast! Veel succes met het ondernemen en zeker ook jullie verdere groei als bedrijf! Ik ben alvast jullie FAN! Koen Claes
Zeer tevreden over de samenwerking, van de eerste besprekingen tot het afwerken van de laatste details. Tunity staat steeds klaar met tips en advies op maat van ons bedrijf / onze wensen. Speciale dank aan Kenny en Jelle voor de correcte en snelle opvolging. Hans Eysermans, Vossal NV
Fabio en zijn marketingbedrijf Tunity verdienen mijn oprechte waardering. De expertise van Tunity heeft ons bedrijf positief veranderd met groei en verbeterde merkzichtbaarheid als resultaat. Hun diepgaande kennis van markttrends en consumentengedrag is van onschatbare waarde. Naast indrukwekkende marketingvaardigheden straalt Fabio als ondernemer. Zijn passie en enthousiasme zijn aanstekelijk, en hij behaalt uitstekende resultaten in elk project. Ik raad Fabio en Tunity van harte aan voor bedrijven die uitzonderlijke marketingdiensten zoeken. Fabio's expertise en ondernemerskwaliteiten maken hem van onschatbare waarde.
Bedankt voor de leuke samenwerking bij de opmaak van mijn nieuwe website! Goede communicatie en top service! Zeker en vast een aanrader.
Heel mooie samenwerking, op maat van wat we wilden! Verschillende aanpassingen moeten doen zonder probleem. Flexibel, mooie suggesties aangebracht en goed meegedacht! Prijs/kwaliteit ideaal! Een aanrader!
Wij werken sinds een 1,5 jaar samen met Tunity, en zijn erg tevreden van hun service! Tunity heeft al veel voor ons waargemaakt, van een nieuwe website, tot een lookbook, jurkenconfigurator,... Zij denken mee met de klant, en zijn proactief bezig met jouw business. Wij kunnen zonder zorgen ondernemen, zij zorgen achter de schermen dat onze agenda volloopt :- Jana is erg begaan en betrokken, en altijd bereikbaar, denkt mee met ons, en geeft je het gevoel dat ze 1 van ons team is! Een aanrader dus!!
Team Tunity heeft onze firma naar een hoger niveau getild. Ze hebben een zeer overzichtelijke website opgemaakt, en strategie uitgewerkt waardoor Treeco een heel hoog bereik heeft bij het publiek, alsook een grote zichtbaarheid heeft op alle sociale media. Ook de leadgeneration via Tunity doet het goed! Kortom een zéér professioneel team, dat je steeds bijstaat met raad en daad. Wij raden iedereen aan om met hen samenwerken!
Wij genieten van een zeer fijne samenwerking met Tunity. De communicatie verloopt altijd snel, doelgericht, kritisch en steeds respectvol. Door een breed team te hebben met verschillende specialiteiten merk je dat ze snel kunnen schakelen en inspelen op verschillende marketing noden: van het opzetten tot social ad campaigns tot content creatie en data analyse. Een enorme effort die ontlast wordt zonder dat je je druk moet maken over de kwaliteit van de output.
Als organisatie werken we ondertussen meer dan 18 maanden samen met Tunity. Vooral hun aanpak en de reactietijd op onze stellingen worden zeer snel verwerkt. Het team is goed op elkaar ingewerkt, waardoor je met 1 aanspreekpunt beseft dat het ganse team onmiddellijk in actie schiet. Soloya hecht al van in het begin veel aandacht aan marketing, door ons aan te sluiten aan het Tunity-team denken we dat de kring rond is. Waarvoor dank aan de zaakvoerder en het ganse team, met een extra pluimpje voor Zita.
Sinds enige jaren ondersteunt Tunity ons zowel op gebied van strategie, marketing, design als development. Ze zijn erin geslaagd om ons project tot een consistent geheel om te vormen. Het is een bijzonder tof en gemotiveerd team om constructief mee samen te werken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid